Ahoooj každému. Konečne sa zrodil dátum stretka, čo som už avizoval začiatkoim leta . Uskutoční sa to v lesoparku Anička v Košiciach v areály Ryba 28-29 august 2010, www.rybaanicka.sk Prístrešok a lehátka sú, dones len spací-vak, ale môžeš kde aj svoj stan postaviť . O program je postaraný . O enormný záujem vopred ďakujem .
.... ahojte :) už sa mi to začína páčiť :) ....
... BUDEM NA TELEFÓNE : 0940 879 905 .... BUDEM TAM UŽ OD RÁNA OD 9-TEJ, A BUDEM TO TAM CHYSTAŤ AJ S Frenubirksom a Marossom , ......... treba doraziť k Reštaurácii-Ryba .... Cez modrú bránku zísť dole schodmi k bufetom a tam je STRETKO ......
dik za kontakt. aspon sa vo velkomeste nestratime. btw mobil +421 918218051 je na koho? na Muzu? ;-)
... ahoj mrco, je to tiež na-mňa, len som to zapotrošil niekde, a nikdy nemám čas vystať šoru v oringi pre novú kartu, snad na budúci týždeň, už budem mať volnejšie ...
....... PO-PREČÍTAL SOM DOTERAJŠIE PRÍSPEVKY, A NAPOČÍTAL SOM 28, AJ S NEISTÝMI , ZAS V SS POTVRDILI ÚČASŤ ĎALŠÍ ...... VERÍM ŽE VIACERÍ CHYSTAJÚ NEČAKANÝ PREPAD, TAKŽE SOM ZVEDAVÝ ....... ako som už spomínal ja tam budem od rána aj s Frenubirksom , a budeme Vás čakať ........ kto kedy dôjde vtedy bude .... za účasť Vám vopred ďakujem .... tel kontakt : 0940 879 905 ........
....... PO-PREČÍTAL SOM DOTERAJŠIE PRÍSPEVKY, A NAPOČÍTAL SOM 28, AJ S NEISTÝMI , ZAS V SS POTVRDILI ÚČASŤ ĎALŠÍ ...... VERÍM ŽE VIACERÍ CHYSTAJÚ NEČAKANÝ PREPAD, TAKŽE SOM ZVEDAVÝ ....... ako som už spomínal ja tam budem od rána aj s Frenubirksom , a budeme Vás čakať ........ kto kedy dôjde vtedy bude .... za účasť Vám vopred ďakujem .... tel kontakt : 0940 879 905 ........
ati a o koľkej začína večer čurbes až do rána bieleho? o piatej, šiestej alebo tak? aby človek vede, dokedy sa môže túlať po Luníku, naháňať domorodé krásavice či fotiť krásavice na pešej zóne ;o)))
ati a o koľkej začína večer čurbes až do rána bieleho? o piatej, šiestej alebo tak? aby človek vede, dokedy sa môže túlať po Luníku, naháňať domorodé krásavice či fotiť krásavice na pešej zóne ;o)))
Čítam dobre...???....beloch s fototechnikou, pravdepodobne neozbrojený strelnou zbraňou (min. ráže .45 ), sa ide túlať po Luníku....???
Kokos , budeš mi chýbať.....:(((
aspoň niekomu :o))
ja som ti taký gúrážista, že keď street, tak nech to má gule :o)
ale zajtra to neplánujem, len vezmem Košice cez Banskú Bystricu a nie cez Rožňavu, čiže neprídem do KE o pol jednej ale až okolo druhej či neskôr...tak aby som vedel, že kedy začne Miss mokré tričko :o)))
CELOSLOVENSKÉ e-photo STRETKO !!!
... BUDEM NA TELEFÓNE : 0940 879 905 .... BUDEM TAM UŽ OD RÁNA OD 9-TEJ, A BUDEM TO TAM CHYSTAŤ AJ S Frenubirksom a Marossom , ......... treba doraziť k Reštaurácii-Ryba .... Cez modrú bránku zísť dole schodmi k bufetom a tam je STRETKO ......
Kokos , budeš mi chýbať.....:(((
ja som ti taký gúrážista, že keď street, tak nech to má gule :o)
ale zajtra to neplánujem, len vezmem Košice cez Banskú Bystricu a nie cez Rožňavu, čiže neprídem do KE o pol jednej ale až okolo druhej či neskôr...tak aby som vedel, že kedy začne Miss mokré tričko :o)))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa