Ahoooj každému. Konečne sa zrodil dátum stretka, čo som už avizoval začiatkoim leta . Uskutoční sa to v lesoparku Anička v Košiciach v areály Ryba 28-29 august 2010, www.rybaanicka.sk Prístrešok a lehátka sú, dones len spací-vak, ale môžeš kde aj svoj stan postaviť . O program je postaraný . O enormný záujem vopred ďakujem .
ati a o koľkej začína večer čurbes až do rána bieleho? o piatej, šiestej alebo tak? aby človek vede, dokedy sa môže túlať po Luníku, naháňať domorodé krásavice či fotiť krásavice na pešej zóne ;o)))
...... kľudne sa môžeš túlať do tej 17,30 a potom už by bolo dobré keby sme boli po kope ....
Ani nevieš ako strašne rád by som...mal som vybavenú dovolenku , no v utorok ráno som volal kolegovi 112 (skolaboval???) , a bohužial musím do práce...Som v duchu s Vami....:(((((
bratislavskej návšteve zajtrajšieho stretka v Košiciach prajem príjemnú cestu nočákom cez juh stredného Slovenska a pekné sníčky v spacom vozni :o)
ps: nezabudnite - odchod o 23:51, zvyčajne nástupište č.3 koľaj č.10 (bližšie k hlavnej budove)
v tom spacom vozni budem potrebovat vlastny spacak, alebo dostanem erarny?
nikdy som v ňom necestoval, vždy som si zdriemol v kupéčku krížom cez tri sedačky, lebo málokto chodí tým rýchlikom do Košíc, drvivá väčšina ide tým skorším o jedenástej, ale sú tam prikrývky, vankúše dokonca aj plachty...teda pokiaľ máte lôžko a nie ležadlo...tam princíp fungovania nepoznám...
Toto mi pripada, ako keby ste chystali dobrodruznu expediciu za stratenymi civilizaciami :D
a nechystame sa? beriem si aj svajciarsky naradovy nozik, zapalky, naplast na kurie oka a neopren ... len neviem ake je hmotnostny limit pri check-ine do toho vlaku ... a samozrejme fotobrasnu s vybavickou
a nechystame sa? beriem si aj svajciarsky naradovy nozik, zapalky, naplast na kurie oka a neopren ... len neviem ake je hmotnostny limit pri check-ine do toho vlaku ... a samozrejme fotobrasnu s vybavickou
Ty kokso...jaké veľké tuškové baterky so sebou vlečeš :)
.... Ty kokso, Vy naozaj prídete ???:))) , zas som zapotrošil telefón, keby som ho nenašiel tak budeme na čísle 0948 963 001, je to číslo na frenubirksa alias Rene .... PRAJEM KAŽDÉMU POHODLNÚ PRÍJEMNÚ CESTU, ZAJTRA SA VIDÍME, KEĎ DOŽIJEM :)
.... Ty kokso, Vy naozaj prídete ???:))) , zas som zapotrošil telefón, keby som ho nenašiel tak budeme na čísle 0948 963 001, je to číslo na frenubirksa alias Rene .... PRAJEM KAŽDÉMU POHODLNÚ PRÍJEMNÚ CESTU, ZAJTRA SA VIDÍME, KEĎ DOŽIJEM :)
ja by som odporúčal dať číslo na najbližšiu telefónnu búdku, tá sa ťažko zapotroší :o)) prípadne pevnú linku, pokiaľ nie je prenosná :o))
CELOSLOVENSKÉ e-photo STRETKO !!!
ps: nezabudnite - odchod o 23:51, zvyčajne nástupište č.3 koľaj č.10 (bližšie k hlavnej budove)
k Aničke ;)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa