Ahoooj každému. Konečne sa zrodil dátum stretka, čo som už avizoval začiatkoim leta . Uskutoční sa to v lesoparku Anička v Košiciach v areály Ryba 28-29 august 2010, www.rybaanicka.sk Prístrešok a lehátka sú, dones len spací-vak, ale môžeš kde aj svoj stan postaviť . O program je postaraný . O enormný záujem vopred ďakujem .
futbal.. U nás v čani. A nie že sa tam všetci zídete lebo keby každý z vás začne fotiť, tak ľudia ujdú preč! Tam ešte toľko reportérov nebolo ani keď sme druhú ligu hrali :-) takže pst.. Nikomu to nehovor
ja mám turnaj, prídem poobede.. Tak mi z toho gulášu niečo nechajte. Žiadne zlievance z toho čo niekto nedoje! A premýšľam, či tých 15km pôjdem cez ba či cez budapešť :-)
Ak si To môžem dovoliť, pasujem sa za osobného strážcu Tvojej porcie...ale dáš kúlilinček liznúť z tej 70%...platí? ;)
... ahoj, začína to už od rána, budem Vás čakať, variť guláš, aby ste mohli dačo ihneď zajesť, aj vypiť, .... bude prichystaná miestnosť na odloženie vecí, keď niekto príde skôr a chce ísť sa popozerať do mesta alebo na okolí ku Hornádu , zajtra napíšem presne program ....
..ahoj, a mne sa to zas začína celé náramne páčiť ;)
futbal.. U nás v čani. A nie že sa tam všetci zídete lebo keby každý z vás začne fotiť, tak ľudia ujdú preč! Tam ešte toľko reportérov nebolo ani keď sme druhú ligu hrali :-) takže pst.. Nikomu to nehovor
daj info - o koľkej, presnejšie miesto a tak, (kľudne aj do ss) a je možné, že sa tam zjavím :o)
CELOSLOVENSKÉ e-photo STRETKO !!!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa