Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

CELOSLOVENSKÉ e-photo STRETKO !!!

atiart
atiart 2010-07-30 08:06:49+02
Ahoooj každému. Konečne sa zrodil dátum stretka, čo som už avizoval začiatkoim leta . Uskutoční sa to v lesoparku Anička v Košiciach v areály Ryba 28-29 august 2010, www.rybaanicka.sk Prístrešok a lehátka sú, dones len spací-vak, ale môžeš kde aj svoj stan postaviť . O program je postaraný . O enormný záujem vopred ďakujem .

quintes
2010-08-23 21:36:49+02
chlad mi nevadi.. len nech neprsi...

vilkoo
2010-08-24 17:08:59+02
Stretka sa robia vsade hlavne Blave a konecne aj nieco fasa v Kosiciach .bude zaujimave.OK

Koma
ocenenie redakciou 2010-08-24 22:12:23+02
príspevok od: Granko
tož keď v sobotu večer, tak to asi naskočím na rýchlik, čo je okolo pol jednej v Košicoch, sadnem na promenádu, pokukám dzivčence a tak...no :o)
Som reku- pôjdem autom...ale jaksi sa nedá ..Hm..kukol som rýchlik teda tiež...má byť v KE o 14.02 a volá sa Čingov ( Slovens. Raj mi bol vždy blízky)....na mape sú tam ,,kúsok,, pri stanici také promenády , že Hlavné námestie, a námestie Slobody...ak by si nemal nič proti , môžeme pokukávať do večera spolu...ale kým prídem , tak mi šecko nevykukááááj , pekne prosím :-)

Granko
2010-08-24 22:30:34+02
príspevok od: Koma
Som reku- pôjdem autom...ale jaksi sa nedá ..Hm..kukol som rýchlik teda tiež...má byť v KE o 14.02 a volá sa Čingov ( Slovens. Raj mi bol vždy blízky)....na mape sú tam ,,kúsok,, pri stanici také promenády , že Hlavné námestie, a námestie Slobody...ak by si nemal nič proti , môžeme pokukávať do večera spolu...ale kým prídem , tak mi šecko nevykukááááj , pekne prosím :-)
no aspoň nebudeš abstinovať :o)
Čingov ide cez ZA, to pôjdeš do BA a potom vrchom? zdá sa mi to ďaleko...
moja alternatíva - o 6:34 ide osobák z Nitry do Šurian...7:10 je tam, 7:20 ide rýchlik do KE cez ZV, BB a tade (z BA o 6:15, v KE je o 13:48, čo je ešte dlhšie ako spodkom)...vo Zvolene je o 9:20, tam prestúpiš a o 9:26 ide hneď rýchlik do KE spodkom...a na ten nastúpim ja po trase :o) či?

Koma
ocenenie redakciou 2010-08-24 22:50:15+02
Chcel som tak ísť nejako spodkom ...len som nevedel na ktorý nastúpiš...a hanbil som sa spýtať :-)) Nie cez Blavu ..cez Leopoldov a potom hore, som mal potom v pláne – reku uvidím Považie a Tatry. Dám si to vytlačiť na papier na stanici čo si mi napísal..nech to nedopletiem, a dám Ti vedieť...a mám si kupovať aj nejakú miestenku, či čo?...lebo takú štreku kvôli chrbtu asi neustojím...len aby si Ty potom nebol niekde vpredku - pri mašine a ja na zadku :-) A dík za inštrukcie, fakt som to nemohol nájsť , že ako sa potrepeš, nič mi nesedelo na tú pól jednu v Ke :)...už len vyriešiť ako sa dostanem tak skoro zo Zbehov do NR ;)

Granko
2010-08-24 23:07:44+02
Chcel som tak ísť nejako spodkom ...len som nevedel na ktorý nastúpiš...a hanbil som sa spýtať :-)) Nie cez Blavu ..cez Leopoldov a potom hore, som mal potom v pláne – reku uvidím Považie a Tatry. Dám si to vytlačiť na papier na stanici čo si mi napísal..nech to nedopletiem, a dám Ti vedieť...a mám si kupovať aj nejakú miestenku, či čo?...lebo takú štreku kvôli chrbtu asi neustojím...len aby si Ty potom nebol niekde vpredku - pri mašine a ja na zadku :-) A dík za inštrukcie, fakt som to nemohol nájsť , že ako sa potrepeš, nič mi nesedelo na tú pól jednu v Ke :)...už len vyriešiť ako sa dostanem tak skoro zo Zbehov do NR ;)
no bude sobota, ak pôjdeš spodkom, musel by si kupovať dve miestenky, keďže prestupuješ...resp. len jednu - buď zo ZV alebo do ZV...ale normálne sa dá ísť aj bez, však si sadneš, kde bude voľné miesto :o)
ak pôjdeš vrchom, tak ti stačí jedna, lebo to ide priamo...keď máš v pláne Tatry, tak ten plán kvôli mne nemeň :o) stretneme sa v KE a vymalováno :o)

maTTo_corp
2010-08-24 23:36:08+02
čiže keď sa stretnete vy dvaja v Ke, som tam a vymalujem, nech to už stojí za dačo tak vám urobím radosť a prídem :P :))))))

FilipMino
2010-08-24 23:37:15+02
...o koľkej to ,,oficiálne´ začne?

Granko
2010-08-24 23:51:23+02
príspevok od: maTTo_corp
čiže keď sa stretnete vy dvaja v Ke, som tam a vymalujem, nech to už stojí za dačo tak vám urobím radosť a prídem :P :))))))
no konečne, to sa mi páči :o)

Maross
2010-08-25 00:07:51+02
no konečne, to sa mi páči :o)
takze ludkovia moji o ktorej tam budete ?? :D by som sa na stanici pripojil ku vam :D a pocujte co si tam vsetko beriete ? :D

Granko
2010-08-25 00:16:57+02
tož ja okolo trištvrtenajednu, možno aj Koma príde so mnou alebo neskôr, to sa ešte uvidí...a možno ešte zbehnem do Optimy alebo niekde kúpiť spacák :o))
beriem ruksak s foťákom a to je asi všetko, však jesť bude čo, stan ie je treba, takže pôjdem oveľa ľahší ako na Pýsky :o)

atiart
2010-08-25 00:27:26+02

atiart
2010-08-25 00:28:06+02
.. skúsil by si neprísť :)))

Maross
2010-08-25 00:28:14+02
tož ja okolo trištvrtenajednu, možno aj Koma príde so mnou alebo neskôr, to sa ešte uvidí...a možno ešte zbehnem do Optimy alebo niekde kúpiť spacák :o))
beriem ruksak s foťákom a to je asi všetko, však jesť bude čo, stan ie je treba, takže pôjdem oveľa ľahší ako na Pýsky :o)
no dobre :D mozno tam budem skor alebo okolo jednej este nevime :D ked tak ti tu este napisem :D a by som sa pripojil ku vam :D

atiart
2010-08-25 00:32:35+02
... ahoj, začína to už od rána, budem Vás čakať, variť guláš, aby ste mohli dačo ihneď zajesť, aj vypiť, .... bude prichystaná miestnosť na odloženie vecí, keď niekto príde skôr a chce ísť sa popozerať do mesta alebo na okolí ku Hornádu , zajtra napíšem presne program ....

atiart
2010-08-25 00:35:49+02
... tak to je super že prídeš Kóumaku :))) aj kamoš Ti dorazí z Bernu :), Granko ten cestovný poriadok ovláda :)....

quintes
2010-08-25 10:11:27+02
ja mám turnaj, prídem poobede.. Tak mi z toho gulášu niečo nechajte. Žiadne zlievance z toho čo niekto nedoje! A premýšľam, či tých 15km pôjdem cez ba či cez budapešť :-)

zelovoc
2010-08-25 11:34:24+02
príspevok od: atiart
... ahoj, začína to už od rána, budem Vás čakať, variť guláš, aby ste mohli dačo ihneď zajesť, aj vypiť, .... bude prichystaná miestnosť na odloženie vecí, keď niekto príde skôr a chce ísť sa popozerať do mesta alebo na okolí ku Hornádu , zajtra napíšem presne program ....
Dollyho si nevolal? ten sice nevie ako sa drzi fotak, ale pit vie:) aj s gulasom by pomohol, nic by nevyslo na nivoc...

Granko
2010-08-25 11:49:14+02
príspevok od: quintes
ja mám turnaj, prídem poobede.. Tak mi z toho gulášu niečo nechajte. Žiadne zlievance z toho čo niekto nedoje! A premýšľam, či tých 15km pôjdem cez ba či cez budapešť :-)
turnaj v čom? prídeme skandovať :o))

Koma
ocenenie redakciou 2010-08-25 13:04:01+02
Uf...no veď preto, už včera v noci som Ti sem chcel dať rekoment...že hádam Ti nejaká MHD z Košíc do Košíc v sobotu póójde,musí..šak to je veľké mesto zaiste...a určite stíhaš a prídeš na promenádu :-)...len aby sme stenu
,, neomaľovali ,, :-))

Strana 11 z 24
1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 23 24

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()