Ahoooj každému. Konečne sa zrodil dátum stretka, čo som už avizoval začiatkoim leta . Uskutoční sa to v lesoparku Anička v Košiciach v areály Ryba 28-29 august 2010, www.rybaanicka.sk Prístrešok a lehátka sú, dones len spací-vak, ale môžeš kde aj svoj stan postaviť . O program je postaraný . O enormný záujem vopred ďakujem .
že to tak dobre poznáš...mal som ťa za odporcu žien a všetkého, čo má v priezvisku -ová či používa slovesá s koncovkou na -la a ty zatiaľ obehúvaš spálne slečnám/ženám/babkám v KE :o)
neviem Michal, ci az prilis nestudujes teoriu relativity... no stracas pojmy :D neviem cas, viem vsak miesto :) chapeme??? :DD
koho mám študovať rúčkami-šmátralkami? ;o))
ja chápala od začiatku, len som chcel vedieť, či aj ty chápeš, čo chápem ja, aby sme chápali to isté :o)
no ja prídem zrejme do KE naobed, program je len večer, tak času bude habadej, keby bolo teplo možno aj okúpať :o) ale kedy program začne, neviem, rátam tak okolo šiestej-siedmej :o)
koho mám študovať rúčkami-šmátralkami? ;o))
ja chápala od začiatku, len som chcel vedieť, či aj ty chápeš, čo chápem ja, aby sme chápali to isté :o)
no ja prídem zrejme do KE naobed, program je len večer, tak času bude habadej, keby bolo teplo možno aj okúpať :o) ale kedy program začne, neviem, rátam tak okolo šiestej-siedmej :o)
to je šicko krásne, ale KEDY?? Piatok, či sobota :D
no, a teraz mi vysvetli jedno... skade som nabral, ze je to tento vikend.... toto, ako teraz mi povedz....
no skade..skade...kukol si sa cez to okno, čo si včera dostal a videl si oné..BA stretko..to je teraz v sobotu...do Košicof idemo až budúci tejžden...ako na povstanie :o)
CELOSLOVENSKÉ e-photo STRETKO !!!
ak dožijem a budem zdravý, tak pôjdem :o)
Ten kôń je veľmi dôležitý, nezabudni ho! Mohol by som trénovať paning ;-)))
Poľana, cez Zvolen odchod 23:51 príchod 6:43
trojka stoji 22,78€ (jeden lístok len tam)
dvojka stoji 34,36€ (jeden lístok len tam)
V piatok (20.8) idem kúpiť lístky, takže kto by išiel týmto rýchlikom píšte na SS.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa