Ahoooj každému. Konečne sa zrodil dátum stretka, čo som už avizoval začiatkoim leta . Uskutoční sa to v lesoparku Anička v Košiciach v areály Ryba 28-29 august 2010, www.rybaanicka.sk Prístrešok a lehátka sú, dones len spací-vak, ale môžeš kde aj svoj stan postaviť . O program je postaraný . O enormný záujem vopred ďakujem .
... ahoj Wiki, tvoj bankový poradca iste neodpadne. ŽIADNE VSTUPNE ZA ÚČASŤ NE JE !!! PRE NÁS GULÁŠ BUDE ZA 1-€, GRILOVANÉ MäSO ( kuracie prsia alebo krkovička+čo k tomu patrí na tanier)ZA 2-€, OBELIX-TOUST ZA 1-€. No ale keď nebudeš jesť ani piť, tak nič Ťa to nestojí, takže dúfam, že finančný poradca Ťa neodhovorí. :)
... ahoj Wiki, tvoj bankový poradca iste neodpadne. ŽIADNE VSTUPNE ZA ÚČASŤ NE JE !!! PRE NÁS GULÁŠ BUDE ZA 1-€, GRILOVANÉ MäSO ( kuracie prsia alebo krkovička+čo k tomu patrí na tanier)ZA 2-€, OBELIX-TOUST ZA 1-€. No ale keď nebudeš jesť ani piť, tak nič Ťa to nestojí, takže dúfam, že finančný poradca Ťa neodhovorí. :)
no, ako tak vidim, moja ucast bude pri tejto zostave povinna... to sa neda neprist.. joj, ale ako to ja mam daleko :( premyslam, ci tych 15km prejdem pesi ci vezmem kona :DD
no super, akurat, ze som sa dozvedel ze idem na sluzobku do Kielu od 22.8. do 3.9. ........ neda sa to posunut o tyzden? :P alebo... ach dofrasa :(
nazdar Wayn, tak povodne som to plánoval na toho 5.septembra, no potom som si uvedomil, že už začne škola, a ešte menej nás bude. .... a čo tak služobku posunúť o týždeň ???:))) ... nemaj boj, dačo zorganizujeme aj na jeseň aj na zimu, aj na jar, a zas na leto :)))
no, ako tak vidim, moja ucast bude pri tejto zostave povinna... to sa neda neprist.. joj, ale ako to ja mam daleko :( premyslam, ci tych 15km prejdem pesi ci vezmem kona :DD
.... Erik, na koni to bude to najoriginálnejšie :) Vraj pampúch príde na motorke z Trnavy, a neviem či nebude skôr ako Ty na koni :))) ...
... no niekedy mám pocit, že už nielen fotografovia vymreli, ale aj ľudstvo, to čo žije teraz na zemi, to už je len také post-obyvateľstvo:) samozrejme česť výnimkám , kde politici iste nepatria :)))
Tak lidicky :D zatial to vyzera budem prvakrat an stretnuti ephotakov :DD dufam ze mi do toho nevojde nic :D o ktorej to chcete presne zorganizovat ?? :D uz teraz sa tesim :DD aj ked som asi najvecsi zaciatocnik z vas :DD
Tak lidicky :D zatial to vyzera budem prvakrat an stretnuti ephotakov :DD dufam ze mi do toho nevojde nic :D o ktorej to chcete presne zorganizovat ?? :D uz teraz sa tesim :DD aj ked som asi najvecsi zaciatocnik z vas :DD
schádzať sa už môže od rána, voľný program počas dňa, kto kde chce tam ide, či už do mesta, či sa potúlať na okolí, no na večer je prichystaný program a zábava, takisto diskusné fórum pri vatre, tak vítaj :)
CELOSLOVENSKÉ e-photo STRETKO !!!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa