Ahoooj každému. Konečne sa zrodil dátum stretka, čo som už avizoval začiatkoim leta . Uskutoční sa to v lesoparku Anička v Košiciach v areály Ryba 28-29 august 2010, www.rybaanicka.sk Prístrešok a lehátka sú, dones len spací-vak, ale môžeš kde aj svoj stan postaviť . O program je postaraný . O enormný záujem vopred ďakujem .
ináč blaváckym paštikárom čo im cesta do KE príde ako expedícia Marka Póla do Chiny dávam do pozornosti aktuálnu garantovanú cenu leteniek BA-KE (49E) od DW :
no lietadlo je fajn, ale obojsmerná cesta rýchlikom, čo chodí o polnoci, ráno pred siedmou je v KE a ktorým chodím aj ja, s lôžkom sa zmestí do ceny jednosmernej letenky...človek sa v pohode vyspí (veľakrát aj bez lôžka), ale štvrtky-piatky sú plnšie, čiže radšej s lôžkom, a ráno je na Aničke a šete stihne odfotiť aj Atiarta, ako si umýva na Aničke zuby ;o))
no lietadlo je fajn, ale obojsmerná cesta rýchlikom, čo chodí o polnoci, ráno pred siedmou je v KE a ktorým chodím aj ja, s lôžkom sa zmestí do ceny jednosmernej letenky...človek sa v pohode vyspí (veľakrát aj bez lôžka), ale štvrtky-piatky sú plnšie, čiže radšej s lôžkom, a ráno je na Aničke a šete stihne odfotiť aj Atiarta, ako si umýva na Aničke zuby ;o))
Budúci týždeň už budem na 100% vedieť či idem, takže ak áno, pôjdem kúpiť lístok, miestenku, lehátko. Ak by sa nás nazbieralo 6, tak bude aj zľava. Je to rýchlik Poľana 23:51 (6:43 KE) z hlavnej(BA).
ja nasadnem buď až v pol ceste alebo sa preveziem do BA a pôjdem odtiaľ :o) neviem, či pôjdem v piatok alebo až v sobotu, ale napr. príchod v piatok večer je tiež reálny, naobed ide rýchlik a o siedmej je v KE...tak buď pôjdem tým, alebo polnočákom alebo až v sobotu tak, aby som naobed tam bol (rýchlik o 6.15 ráno z BA)...
Budúci týždeň už budem na 100% vedieť či idem, takže ak áno, pôjdem kúpiť lístok, miestenku, lehátko. Ak by sa nás nazbieralo 6, tak bude aj zľava. Je to rýchlik Poľana 23:51 (6:43 KE) z hlavnej(BA).
budem rad ak sa budem moct pridat. na vlak totiz nemam soferak ...
hej, to je ten, lebo ide aj cez Žilinu do Humenného pred jedenástou a ráno okolo piatej je v KE...ale to je akosi skoro, bude sobota, čiže nie ako cez týždeň...
ja budem mať zvláštny lístok, ku ktorému stačí dokúpiť len miestenka či lôžko, ak sa to počíta do toho počtu 6ks...ale 3 týždne sú ešte dlhá doba...
CELOSLOVENSKÉ e-photo STRETKO !!!
Kedze sa mi jemne poupravili terminy, hlasim ucast na augustovom povstani aj zalahnuti ....
Kedze sa mi jemne poupravili terminy, hlasim ucast na augustovom povstani aj zalahnuti ....
http://www.danubewings.eu/lris-presentation/html/news/newsDetail.faces
Piatok
BA – KE 7:00 - 8:00
BA – KE 18:00 - 19:00
Nedeľa
KE – BA 12:20 - 14:10
A od 6 ľudí 20% zľava. Keď pôjdem, tak asi takto.
ja budem mať zvláštny lístok, ku ktorému stačí dokúpiť len miestenka či lôžko, ak sa to počíta do toho počtu 6ks...ale 3 týždne sú ešte dlhá doba...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa