Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

CELOSLOVENSKÉ e-photo STRETKO !!!

atiart
atiart 2010-07-30 08:06:49+02
Ahoooj každému. Konečne sa zrodil dátum stretka, čo som už avizoval začiatkoim leta . Uskutoční sa to v lesoparku Anička v Košiciach v areály Ryba 28-29 august 2010, www.rybaanicka.sk Prístrešok a lehátka sú, dones len spací-vak, ale môžeš kde aj svoj stan postaviť . O program je postaraný . O enormný záujem vopred ďakujem .

atiart
2010-08-01 16:48:36+02
príspevok od: maTTo_corp
no jasné, to tak často býva aj u mňa...tak to som nakoniec zvedavý koľko ľudí sa ukáže aj od západných končín :)
... ahoj Maťo, vďaka Ti že mi to tu pomáhaš moderovať, len kľudne ma zastúp, pozývaj, vysvetľuj, atď .... pamätáš koľko sme sa hádali tu na portáli kým sme sa nestretli , tak takéto voľné zábavné stretka práve by mali byť o tom, že tu vo virtualite portálu sa povadíme na nepodstatných drobnostiach, a pri poháriku si to pekne s úsmevom vysvetlíme, že čo a ako ...

maTTo_corp
2010-08-01 17:27:20+02
príspevok od: atiart
... ahoj Maťo, vďaka Ti že mi to tu pomáhaš moderovať, len kľudne ma zastúp, pozývaj, vysvetľuj, atď .... pamätáš koľko sme sa hádali tu na portáli kým sme sa nestretli , tak takéto voľné zábavné stretka práve by mali byť o tom, že tu vo virtualite portálu sa povadíme na nepodstatných drobnostiach, a pri poháriku si to pekne s úsmevom vysvetlíme, že čo a ako ...
...tak ja tu zatiaľ len tak oxidujem :)..

...no hej, takto je to furt, viac krát sa mi potvrdilo, osobné stretnutie je čosi iné ako toto, hlavne v priamom kontakte vznikne oveľa menej nedorozumení ako tu....a druhá vec - cez net sa človek takto nezabaví :)

quintes
2010-08-01 21:30:01+02
príspevok od: maTTo_corp
oni si myslia, že my čučo pijeme :))))...
co čučo, ale že sa z hrozna rovno opijeme :D sa mi páči že zatiaľ žiaden blavák nereagoval... ako nechcem tu robiť rozbroje, len konštatujem :D

quintes
2010-08-01 21:32:06+02
príspevok od: Granko
vždy je to tak...
tých, čo išli/idú/pôjdu na nejakú akciu/výstavu/koncert z KE do BA je omnoho viac ako naopak...asi pohodlnosť zdvihnúť zadky a ísť trochu pozrieť aj niečo iné ako Aupark, Euroweu, Viedeň či jazerá v Senci...bohužiaľ veľa ľudí ani nevie, že Slovensko za trnavou len začína a nekončí :o)
tomu sa hovori BAkultura (citaj spolu) :D

quintes
2010-08-01 21:34:01+02
...ahoj, tak to už je reč priamo k veci :), verím nakoniec viacerí sa nájdu z tvojej krvnej skupiny ...
a keby aj nie, hadam nepridem sam :)

2010-08-01 21:39:18+02
Ak sa nic mimoriadne dovtedy nestane, som tam, ako na koni..

atiart
2010-08-01 22:18:52+02
príspevok od: quintes
tomu sa hovori BAkultura (citaj spolu) :D
možno prídu autobusom bez ohlásenia, aj by som bral také prekvapko, no oni viac by boli prekvapený, že vôbec tým nezaskočili, totiž na všetko sa patrične pripravíme :)))

atiart
2010-08-01 22:20:52+02
príspevok od:
Ak sa nic mimoriadne dovtedy nestane, som tam, ako na koni..
... mám vo zviku každý večer sa pomodliť, tak do tej modlitby zahrniem aj to, aby sa Ti nič mimoriadne nestalo ani predtým ani potom :)

atiart
2010-08-01 22:22:04+02
a keby aj nie, hadam nepridem sam :)
... no ja by som tam mal byť, takže už sme dvaja :)))

maTTo_corp
2010-08-02 00:09:11+02
... mám vo zviku každý večer sa pomodliť, tak do tej modlitby zahrniem aj to, aby sa Ti nič mimoriadne nestalo ani predtým ani potom :)
sa modlíš? tak ty si samé oné, prekvapkanie ;)))

atiart
2010-08-02 02:06:08+02
... aké prekvapenie, bez viery v sebe v živote nikdy nič nedosiahneš , úbožiak ten kto neverí, .... vieru mnoho občanov si milý s nejakou cirkvou , viera z hlbokého presvedčenia nemá nič spoločného s akoukoľvek cirkvou !!! .... preto som dokázal prežiť nebeský orgazmus, lebo som veril :)))

quintes
2010-08-02 14:34:30+02
daj recept na ten nebeský orgazmus.. Bo ja tiež verím ale aby som mal až nebeský.. To mi nejak nejde do hlavy.. A fakt mám brať aj fotoaparát na fotostretnutie? :-)

atiart
2010-08-02 15:46:56+02
daj recept na ten nebeský orgazmus.. Bo ja tiež verím ale aby som mal až nebeský.. To mi nejak nejde do hlavy.. A fakt mám brať aj fotoaparát na fotostretnutie? :-)
... keď chceš aj fotiť niečo, tak vezmi dajaký aparát:) ja tiež budem mať zo sebou dačo, veď nikdy nevieš, čo keď vymyslíme nočné kúpanie na holo s Miss-kami ?! :) .... recept na n.o.? nato neje recept ale písal som o tom dosť podrobne pod fotografiu užívateľa Steves , ktorú má vo svojej galérie Francúzko- názov fotografie : Spoznávanie vlastných hraníc ....

quintes
2010-08-02 17:39:35+02
... keď chceš aj fotiť niečo, tak vezmi dajaký aparát:) ja tiež budem mať zo sebou dačo, veď nikdy nevieš, čo keď vymyslíme nočné kúpanie na holo s Miss-kami ?! :) .... recept na n.o.? nato neje recept ale písal som o tom dosť podrobne pod fotografiu užívateľa Steves , ktorú má vo svojej galérie Francúzko- názov fotografie : Spoznávanie vlastných hraníc ....
dal som si tu namahu, a nasiel to... no, neviem, kazdy z nas vnima svet trosku inak :)

kucerawa
ocenenie redakciou 2010-08-02 19:27:32+02
tak hádam by som aj ja prišla...vždy poslednú sobotu v mesiaci mávame stretko v ZA, tak by som mohla nahovoriť aspoň pár členov

quintes
2010-08-02 21:09:41+02
príspevok od: kucerawa
tak hádam by som aj ja prišla...vždy poslednú sobotu v mesiaci mávame stretko v ZA, tak by som mohla nahovoriť aspoň pár členov
ja som len zvedavy, ako to bude vyzerat, ked sa bude potvrdzovat ucast :D

Granko
2010-08-02 21:32:27+02
príspevok od: kucerawa
že keď prídeš ty, prídem aj ja ;o) som chcel ísť v sobotu do Žiliny, že na kus reči do Slovak Pubu, no kamoška ma zlanárila v piatok večer na oslavu menín a grilovačku, tak som nemohol odmietnuť :o)

kucerawa
ocenenie redakciou 2010-08-02 22:07:08+02

kucerawa
ocenenie redakciou 2010-08-02 22:07:54+02
veď hej, veď hej, ale budem sa snažiť...aj keď je to ešte pomerne vzdialený termín

atiart
2010-08-03 23:31:22+02
... asi ani nebude treba účasť potvrdzovať, lehátka sú tak 150, a pre toľkých je aj prístrešok, myslíš že bude málo ??? Gulá š bude uvarený pre 100 / 0,5 l , mäso tiež nepácujem pre 100 lidí na grilovačku, a keby že sme viac, tak šofer vybehne do Metra :))) myslíš že bude málo ???

Strana 4 z 24

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()