Ahoooj každému. Konečne sa zrodil dátum stretka, čo som už avizoval začiatkoim leta . Uskutoční sa to v lesoparku Anička v Košiciach v areály Ryba 28-29 august 2010, www.rybaanicka.sk Prístrešok a lehátka sú, dones len spací-vak, ale môžeš kde aj svoj stan postaviť . O program je postaraný . O enormný záujem vopred ďakujem .
Tak lidicky :D zatial to vyzera budem prvakrat an stretnuti ephotakov :DD dufam ze mi do toho nevojde nic :D o ktorej to chcete presne zorganizovat ?? :D uz teraz sa tesim :DD aj ked som asi najvecsi zaciatocnik z vas :DD
takých, čo budú prvýkrát na stretnutí ephoto bude asi viac...
schádzať sa už môže od rána, voľný program počas dňa, kto kde chce tam ide, či už do mesta, či sa potúlať na okolí, no na večer je prichystaný program a zábava, takisto diskusné fórum pri vatre, tak vítaj :)
dobre .... diki zaodpoved ... a ide niekto smerom zo starej lubovne do ke .. n ech mi da veidiet ak budem moct tak sa pripojim :D uz teraz sa tesim :D
... Erik, všetko sa včas sa dozvieš, a až do siedmej kým dorazíš mám čakať na to domáce ???:))))
tak ja som myslel že keď to bude už v piatok tak by som prišiel, ak nie tak v sobotu o siedmej.. Do nedele rána ak bude počasie. A keď chceš ochutnať tak počkáš :-)
v KE? tam všetky majú polepené spálne plagátmi s maTTom...
že to tak dobre poznáš...mal som ťa za odporcu žien a všetkého, čo má v priezvisku -ová či používa slovesá s koncovkou na -la a ty zatiaľ obehúvaš spálne slečnám/ženám/babkám v KE :o)
CELOSLOVENSKÉ e-photo STRETKO !!!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa