fotochtivi nadsenci bowlingu hlaste sa na v poradi uz treti turnaj profesionalov
termin: dohodou
kde: narodne bowlingoce centrum bratislava
http://www.bnc-sk.sk/sk/bowling?from=
pre koho: pre vstkych, ktori maju zaujem na chvilu vymenit svoje fotaky za ine nacinie :)
A uz zacal vyhadzovat firewall hlasky. Uz sa to chce niekam pripajat.
Ja mu dam pripajat. Do dev null pojde.
A nakoniec mi aj pogratuloval, ze Congratulation konecne sa instalacia podarila.
ako som už dala na známosť a dávam aj sem, dnes ráno so vstala :) ale totál seknutá a nie je možné válanie gúľ ani iný pohyb v oblasti ruka-krk. Aj pravou mi to bohvieako nešlo, nieto keby som mala použiť ľavú. Neprídem, ale náhrada v podobe granulky GRANKA je možná, ak sa mu podarí naštartovať vrtuľu, začo má u mňa pri ďaľšom sešn liter mlieka s grankom :) príjemnú zábavu všetkým válajúcim.
ako som už dala na známosť a dávam aj sem, dnes ráno so vstala :) ale totál seknutá a nie je možné válanie gúľ ani iný pohyb v oblasti ruka-krk. Aj pravou mi to bohvieako nešlo, nieto keby som mala použiť ľavú. Neprídem, ale náhrada v podobe granulky GRANKA je možná, ak sa mu podarí naštartovať vrtuľu, začo má u mňa pri ďaľšom sešn liter mlieka s grankom :) príjemnú zábavu všetkým válajúcim.
ja len že vrtuľu sa podarilo naštartovať, len akosi neviem za toho anciáša nájsť pilotný preukaz a riadiaca veža mi nechce dať bez neho povolenie...
nebude zo psa slanina a z vlka baranina...so zármutkom ohlasujem, že doletím inokedy :o(
EphoBowling
Ja mu dam pripajat. Do dev null pojde.
A nakoniec mi aj pogratuloval, ze Congratulation konecne sa instalacia podarila.
18.00 - 20.00.
2 drahy
na moje meno.. ale skuste aj na bebel :)
potvrdenych 8 kuskov oboch pohlavi, menovite:
mrcisko
onehalf
jasminka
sese
polial
káájo77
bafo
bebel
2 drahy su rezervovane
vidite sa dnes od 18tej na bowlingovych drahach
moja malickost sa pravdepodobne nezucastni, nakolko este nie je uplne fit
- ajka
- bebel
+ granula
+ onehalfova priatelka
..verim, ze sa to nejak toto :)
- ajka
- bebel
+ granula
+ onehalfova priatelka
..verim, ze sa to nejak toto :)
- ajka
- bebel
+ granula
+ onehalfova priatelka
+ IR_photo na 99% :)
Ja zajtra rano ficim na vikend do Krakowa takze dnes sa urcite rodinke venujem.
nebude zo psa slanina a z vlka baranina...so zármutkom ohlasujem, že doletím inokedy :o(
http://www.bnc-sk.sk/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa