priatelia ePhota a dobrého svetla, je už milou tradíciou, že raz mesačne sa zbavíme anonymity,ktorú ponúka nick, opustíme teplo domova a vyrazíme si pokecať do mesta, z priateľmi z webu čo už poznáme, i z takými, čo sa ukážu prvý krát,,,
inak to nebude ani v novembri; 12.11.2010 o 18:00 hod. tu máme 12-te "stretko v BA"
miestom našich rozhovorov bude Twenties bar na Klariskej 12 (staré mesto), a témou tohto večera bude: FotoSlovakia 2010, jej prínos pre amatérskeho fotografa, vaše dojmy a poznatky z tohto podujatia, názory na nový web, a plány do budúcna čo sa našich stretnutí týka,,,
príďte, tešíme sa na vás,,,
Dones si flasu a automatiku, ja Ti konecne donesiem podvodnicky blesk. Snad s takouto vybavou prezijes ;-)
Blesk mozes doniest aj v stredu na plavaren. Flasu sa m itam nosit nechce s automatikou v ustach by som sa velmi neporozpraval.
Chcelo by to nejaky teply bonz na SOI, nech to tam do piatku daju do poriadku:
Podľa § 7 sa zakazuje fajčiť:
v zariadeniach spoločného stravovania, okrem zariadení, ktoré majú pre nefajčiarov vyhradených minimálne 50 % z plochy, ktorá je stavebne oddelená od časti pre fajčiarov, pričom priestor pre nefajčiarov musí byť umiestnený pri vstupe do zariadenia - § 7 ods.1, písm. h)
V avione hulia direkt pri detskom kutiku a pod posilovnou. Oficialna odpoved ? ´je nasim zaujmom... blablabla, poskytovat super luxus sluzby, blablabla, v sulade so zakonom blablabla...´ Nepoznam idiotskejsie miesto na povolenie fajcenia. Ale to som odbocil. Neznasam to ani ja, ale v piatok skusim par hodin vydrzat :-)
strentutie v BA - november
ps : nezabudni mi doniest rajbany nech v tom presvetlenom SP nieco uvidim
Chcelo by to nejaky teply bonz na SOI, nech to tam do piatku daju do poriadku:
Podľa § 7 sa zakazuje fajčiť:
v zariadeniach spoločného stravovania, okrem zariadení, ktoré majú pre nefajčiarov vyhradených minimálne 50 % z plochy, ktorá je stavebne oddelená od časti pre fajčiarov, pričom priestor pre nefajčiarov musí byť umiestnený pri vstupe do zariadenia - § 7 ods.1, písm. h)
Zdroj: http://www.soi.sk/sk/Poradna/Rady-podnikatelom/Rady-podnikatelom.soi?ind=2
;))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa