priatelia ePhota a dobrého svetla, je už milou tradíciou, že raz mesačne sa zbavíme anonymity,ktorú ponúka nick, opustíme teplo domova a vyrazíme si pokecať do mesta, z priateľmi z webu čo už poznáme, i z takými, čo sa ukážu prvý krát,,,
inak to nebude ani v novembri; 12.11.2010 o 18:00 hod. tu máme 12-te "stretko v BA"
miestom našich rozhovorov bude Twenties bar na Klariskej 12 (staré mesto), a témou tohto večera bude: FotoSlovakia 2010, jej prínos pre amatérskeho fotografa, vaše dojmy a poznatky z tohto podujatia, názory na nový web, a plány do budúcna čo sa našich stretnutí týka,,,
príďte, tešíme sa na vás,,,
aj dnes večer budeme ONLINE, ak niekto nestihate, neviete nás nájsť alebo len chete niekoho zo stretávky pozdraviť, píšte, priebežne vás informujeme, citame a odpovedáme!
;))
aj dnes večer budeme ONLINE, ak niekto nestihate, neviete nás nájsť alebo len chete niekoho zo stretávky pozdraviť, píšte, priebežne vás informujeme, citame a odpovedáme!
;))
tak a uz som doma ... stretko bolo fajn (az na prostredie. prilis teplo a cigaretovy dym). zase som spoznal par ephotakov, dufam ze si aj tvare ku menam zapamatam.
DAKUJEM všetkým účastníkom za príjemný večer, som rad že prišli medzi nás nový užívatelia, zopár tých dlhodobo absentujúcich, potešila navsteva časti redakcie a eshopu, aj jeden cezpoľný účastník,,, ;)
už teraz pripravujeme výročnú decembrovú stretávku a tešíme sa na vás, dovtedy všetkým prajem dobré svetlo,,, ;)
Kamarát nekamarát z čerešne dole :( ja budem zas asi možno zlý ale čo už nestalo sa to prvý krát ale včera keď sa priniesol účet tak tam bolo viac ako dukátov na stole :( nebudem nikoho obviňovať ale mali by sme sa všetci zamyslieť a na budúce navrhujem že každý si zaplatí hneď čo si objedná alebo po kole ale nie aby sa potom skupinka ľudí čo zostala skladala aby sa mohol zaplatiť účet ja len toľko :(
Kamarát nekamarát z čerešne dole :( ja budem zas asi možno zlý ale čo už nestalo sa to prvý krát ale včera keď sa priniesol účet tak tam bolo viac ako dukátov na stole :( nebudem nikoho obviňovať ale mali by sme sa všetci zamyslieť a na budúce navrhujem že každý si zaplatí hneď čo si objedná alebo po kole ale nie aby sa potom skupinka ľudí čo zostala skladala aby sa mohol zaplatiť účet ja len toľko :(
strentutie v BA - november
;))
;))
lebo B.N.V. si povieme až nadránom,,,
či???
www.polinst.sk/sk/galeria/309-anna-mogilnicka-vystava-fotografie-v-polskom-institute-v-bratislave.html
už teraz pripravujeme výročnú decembrovú stretávku a tešíme sa na vás, dovtedy všetkým prajem dobré svetlo,,, ;)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa