caute neviete nieco o moznom nastupcovi nikonu D5100 pravdepodobne D5200?kedze chcem zobrat zrkadlo sony A57(viacmenej aj koli videam som uz +-pre neho rozhodnuty) ale rad by som vedel ako bude na tom nastupca D5100,nielen v tomto smere-ale hlavne ci uz ko-ne-cne bude mat motor v tele ,hoci este stale je v hre a zvazujem i canon 650D..no asi najviac som zatial nakloneny modelu od sony..
a videl si ake uzasne fotky lezu z canonov ci nikonov ? trosku zavadzas...vsetky fotaky co su na trhu...myslim tie novsie fotia +/- rovnako co robi rozdiel je fotograf a jeho zrucnost v PP...ale ked si myslis ze si kupis uzasny sony/pentax/canon/nikon a budes robit uzasne fotecky....tak na to velmi rychlo zabudni
ved prave..je to dost velka investicia a dost ma odradza fakt ze si to kupim,zbytocne vyhodim kopec prachov a nakoniec mi to bude cele naprd , kedze som doteraz fotil len kompaktom ..inak jo videl som aj fotecky inych vyrobcov ,ved preto neviem, stale zvazujem aj ine moznosti..
ved prave..je to dost velka investicia a dost ma odradza fakt ze si to kupim,zbytocne vyhodim kopec prachov a nakoniec mi to bude cele naprd , kedze som doteraz fotil len kompaktom ..inak jo videl som aj fotecky inych vyrobcov ,ved preto neviem, stale zvazujem aj ine moznosti..
asi si ma nepochopil....je jedno aku zrkadlovku kupis...aj z tej najlacnejsej so setovym objektivom budu liezr o niekolko tried lepsie fotky ako z lacnych kompaktov
tak a zas ste ma dostali poniektori do dilemy... potom co je naj z tychto, co zobrat na zaciatok? sony A57, ci canon 650D prip pentax k30??? chcem okrem fotiek aj kvalitne videa kedze aj natacam dufam ze to maju v pohode zvladnute tieto masinky,lebo co sa tyka napr u nikonu D5100 je to vraj hruza.. a objektiv by som rad nejaky univerzal na zaciatok 18-200,prip 18-250 taky na cesty ,napr nieco od sigmy al tamronu.. no uvidim este sa rozhodnem
Supsup niekam kde ich predavaju a vyskusaj ako ti padnu do ruky. Rozdiel v kvalite neuvidis video malinko vyhrava Sony ale to by som nebral ako rozhodujuci rozdiel lebo aj tam tazko zbadat rozdiel medzi 1080/30P a 1080/60P. Na zaciatok by som bral Tamron AF 17-50mm f/2.8 SP XR Di II LD, za tu cenu super pomer kvalita/cena a neporovnatelne s kit 18-55. Popripade aj nieco dlhsie ak ti treba nad 50....
a mame to tu http://nikonrumors.com/2012/10/29/nikon-d5200-dslr-camera-to-be-announced-next.aspx/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+NikonRumors+%28NikonRumors.com%29&utm_content=FaceBook
nastupca D5100?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa