Dobry den, chcel by som si kupit nejaku staru zrkadlovku do 90 €, ale aby bola digitalna, cize aby som z nej mohol davat fotky do pocitaca. Vobec sa vo fotoaparatoch nevyznam, preto ziadam o pomoc. Mohli by ste mi napisat nejake typy ?
dakujem za komentare. Nakoniec po tych citaniach po internete som dospel k zaveru ze kupim asi ten Nikon D70. Viem ze je stary, ale co sa tyka zrkadloviek som totalny zaciatocnik cize mi netreba nieco narocne. Mam moznost kupit za 130 € Nikon d70 telo, nafotenych ma 2500 snimok. Co vy nato ?
Kúp si za tých 90 € nejaký nový kompakt, urobí Ti oveľa lepšie fotky ako starý Nikon D70. A je úúplne jedno, aký kompakt to bude Ak sa vo fotoaparátoch nevyznáš, opýtaj sa obsluhy v NAY alebo v nejakom podobnom obchode
1. D70 s 2500 snimkami je nezmysel...ved ten fotak sa predaval od 2004 2.Chcem vidiet novy kompakt za 90€, ktory sa vyrovna d70 + 18-70...ani nahodou 3. D70 je starsia...ma viac sumu, mensi display, menej MPx..inak z praktickeho hladiska nic nechyba..obzvlast pre zaciatocnika
Kúp si za tých 90 € nejaký nový kompakt, urobí Ti oveľa lepšie fotky ako starý Nikon D70. A je úúplne jedno, aký kompakt to bude Ak sa vo fotoaparátoch nevyznáš, opýtaj sa obsluhy v NAY alebo v nejakom podobnom obchode
mozno by bola sanca, ak by niekto prechadzal zo zrkadlovky na smartfon a chcel sa jej zbavit ja som tak podobne kupil za 50 eur komplet domace kino /rec a sub Yamaha a drevene stlpy, efektove a central repro Mission aj s kabelazou/ od cloveka, ktory 'abgrejdoval' z domaceho kina na iPod ja stale pouzivam 6-rocny Canon EOS 350d a za tu cenu 90 eur by sa dal kupit na ebayi nejaky Canon EOS 300d, aj ked neviem ako by to vyslo s dopravou
Na začiatok a učenie bude aj D70 veľmi dobrý fotoaparát. V čase, keď to bol aktuálny model, vôbec nebol zlý a preto môže svoju službu spraviť kľudne aj dnes.
Kukni, niečo také predávam ale vo svojej dobe to bolo profi telo, žiaden plasťák...nafotené cca 10tisíc fotiek, v E1 sa to dá presne overiť v servisnom menu....
Sorry bobo, ale uz druha vec s ktorou zasadne nesuhlasim....v com je "stara masinka" narocna?
Foti Nefy aj JPGy, ziadny rozdiel oproti novym. Presna expozicia? Mam D70 aj D90 ale zasadny rozdiel tam nevidim.
Nepochopil si ma. Reagoval som na názor pýtajúceho sa, že staré zrkadlovky sú menej náročné. Sú rovnako náročné ako nové, čo si sám potvrdil. Len tie jpg priamo z D-70, to radšej neeee. V tom čase mal Nikon jpg engine do plaču. Zlepšilo sa to až neskôr.
Stara zrkadlovka
chcel by som si kupit nejaku staru zrkadlovku do 90 €, ale aby bola digitalna, cize aby som z nej mohol davat fotky do pocitaca. Vobec sa vo fotoaparatoch nevyznam, preto ziadam o pomoc. Mohli by ste mi napisat nejake typy ?
2.Chcem vidiet novy kompakt za 90€, ktory sa vyrovna d70 + 18-70...ani nahodou
3. D70 je starsia...ma viac sumu, mensi display, menej MPx..inak z praktickeho hladiska nic nechyba..obzvlast pre zaciatocnika
Foti Nefy aj JPGy, ziadny rozdiel oproti novym. Presna expozicia? Mam D70 aj D90 ale zasadny rozdiel tam nevidim.
ja som tak podobne kupil za 50 eur komplet domace kino /rec a sub Yamaha a drevene stlpy, efektove a central repro Mission aj s kabelazou/ od cloveka, ktory 'abgrejdoval' z domaceho kina na iPod
ja stale pouzivam 6-rocny Canon EOS 350d
a za tu cenu 90 eur by sa dal kupit na ebayi nejaky Canon EOS 300d, aj ked neviem ako by to vyslo s dopravou
www.ephoto.sk/bazar/predam/digitalna-technika/kraj/25029/super-ponuka-predam-olympus-e1-prislusenstvo/
Len tie jpg priamo z D-70, to radšej neeee. V tom čase mal Nikon jpg engine do plaču. Zlepšilo sa to až neskôr.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa