zdravim nikonistov chcel by som vediet teda priblizne co je to za vadu u nikonu D300 po cca10tich zaberoch cierne policko a blika Err.tak by som chcel vediet este skor ako sa vyjadria v servise v prahe co je to za chybu ak sa sa to niekomu stala.lebo uvedeny aparat fungoval 4roky bez poruchy.dakujem
neviem ako u nikonu no u canonu skor ako pride err99 je odchadzajuca zavierka viditelna pri foteni ked niektore fotky pri rovnakom nastaveni fotaku zacne prepalovat.aspon taka jemoja skusenost este z cias 30d
zdravim nikonistov chcel by som vediet teda priblizne co je to za vadu u nikonu D300 po cca10tich zaberoch cierne policko a blika Err.tak by som chcel vediet este skor ako sa vyjadria v servise v prahe co je to za chybu ak sa sa to niekomu stala.lebo uvedeny aparat fungoval 4roky bez poruchy.dakujem
ma som nieci podobne, odisli 2 servopohony zrkadla, oprava Nikon Praha za 120 EUR, k spokojnosti. Ked uz ho tam budes mat, nechaj si vycistit sachtu zavierky, resp vymenit gumove gripy.
nemas volu medzi objektivom a fotakom? ak vies objektivom zlahka pootocit voci fotaku, moze to byt zly kontakt. vycisti kontakty na objektive a fotaku...
nikon D300 porucha Err
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa