Mal som moznost vyskusat Canon 550D s 50mm a 70-300 objektivmi. Ja mam Nikon D90. Ale moj Nikon nema ani z daleka tak krasne farby a vlastne vysledne fotky ako tento Canon. Neviem farby su proste "nezive" .
Vedel by mi niekto poradit, kde moze byt chyba? V Nastaveni ?
ale no, berieš to strašne tragicky. beriem to tak že máš zlý deň a zajtra sa nad tým celým zasmeješ.
na zmazanie konta tu doplatili ľudia, čo používali vulgarizmi, nadávali iným užívateľom a pod., určite nie pre to, že si občas spravili srandu a zasmiali sa napr. na večnom boji canon vs nikon. ja udržať emócie na uzde viem a určite mi emócie nevyvolajú nejaké reči o tom, ktorá značka je lepšie. ale vlastne áno, vyvolajú - zasmejem sa na tom.
tragicky neberiem nic a rad by som sa uz tomuto vlaknu prestal venovat lebo sme to tomu zakladatelovi poriadne zaspamovali zly den nemam mam vzdy dobry den a viem si ho aj vylepsit a ked nieco poviem alebo napisem tak si za tym stojim aj o niekolko rokov a nesmejem sa na tom na druhy a ani v nejaky iny den a ak ano tak to bolo humorne a to aj v den napisania nazdar
vieš, podľa mňa nie je problém ak si ľudia vo fóre robia srandu. skôr ma štve akým spôsobom sa pristupuje k hodnoteniu fotografii na kritike. čo je oveľa horšia vec, ako to čo tu riešiš. ja som začínal na ephoto a hovoril som si, že keď budem mať foto dňa budem vedieť fotiť a bral som si častokrát príklad z foto dňa. dnes viem, že ma to zbytočne brzdilo, pretože foto dňa sa stáva fotografia častokrát nie na základe kvalít, ale na základe kamarátstiev. toto je veľmi zlé pre začínajúcich fotografov, pretože potom majú skreslenú predstavu o fotografii a častokrát sú znechutený, prečo nedostanú kritiku za oveľa lepšiu fotografiu.
hodnotenie fotografi je vzdy subjektivna vec ovplyvnena mnozstvom subjektivnych faktorov fotografia nieje beh na 100 metrov kde je jasny vitaz podla sekund a podla cielovej fotografie fotografia nieje sport chavalabohu
cafte, tiez mam taky pocit ze odfotim male dievcatko s cervenymi cizmami v zelenom lese a vysledna fotka je stale taka fadna s postprocesom to viem samozrejme oteplit a tak ale aj tak ma to serie... fotim do rawu a aj do jpeg a aj v jpeg je to take nudne, nezive. myslite ze to mam nahovno nastavene vo fotaku?
v akom lese sú také dievčatká? majú aspon 17-18 r.?
poradil asi tak ako tvoj prispevol ktory cele toto vyprovokoval a dal suhlas mne a mojim vetam treba citat a premyslat a velakrat aj nepisat
a iny dal za pravdu mne a co ako? to este neznamena ze to nie je spam a nerobi to iste co kritizuje. naozaj to zbytocne prezivas. hold, musim mat posledne slovo.
a iny dal za pravdu mne a co ako? to este neznamena ze to nie je spam a nerobi to iste co kritizuje. naozaj to zbytocne prezivas. hold, musim mat posledne slovo.
zjavne sme kazdy z ineho vesmiru bude dobre ked na seba nebudeme reagovat ty mas svoj nazor ja svoj respektujem tvoj ci ty respektujes moj je tvoja vec
hodnotenie fotografi je vzdy subjektivna vec ovplyvnena mnozstvom subjektivnych faktorov fotografia nieje beh na 100 metrov kde je jasny vitaz podla sekund a podla cielovej fotografie fotografia nieje sport chavalabohu
subjektivne je, ale ak je to o vracani bodov za body o davani plneho poctu bodov za kamartstvo a pod. tak to nie je subjektivne, ale je to o niecom inom.
zjavne sme kazdy z ineho vesmiru bude dobre ked na seba nebudeme reagovat ty mas svoj nazor ja svoj respektujem tvoj ci ty respektujes moj je tvoja vec
pozri sa vobec na mna reagovat nemusis, mozes si ma aj bloknut. je mi to fuk. rovnako mi je fuk ci respektujes moj nazor. proste som aky som iny nebudem. ale stale plati to ze potrebujem mat posledne slovo.
pozri sa vobec na mna reagovat nemusis, mozes si ma aj bloknut. je mi to fuk. rovnako mi je fuk ci respektujes moj nazor. proste som aky som iny nebudem. ale stale plati to ze potrebujem mat posledne slovo.
no čo ti budem hovoriť, prešiel som na klubovú scénu a neľutujem dalo mi to podstatne viacej a neriešim niektoré veci čo sa tu riešia a na čo ma nebaví reagovať. Veď ani fotky už sem nepridávam, pre mňa ephoto v takom stave v akom je dnes neprináša nič. proste mi to tu prestalo vyhovovať tak som po tíšku odišiel. Občas pozriem či nemám dáku poštu a či náhodou tu nieje niečo čo by ma zaujalo a idem het. No už takmer vôbec nereagujem na diskusiu. No na facebooku ma máš každý deň
toho som si vedomý aj ja (ale profík nie som), len sa proste bavím na tých hádkach čo je lepšie, či canon, alebo nikon, alebo pentax alebo ...
Aj mne je jedno ci canon alebo nikon ani sony by som nepohrdol keby ze ho dostanem k narodkam (-: Ale co sa tyka vyrobcov tak kazdy chvilku taha pilku.
Farby
Vedel by mi niekto poradit, kde moze byt chyba? V Nastaveni ?
P.S. mal som nastavene aj sRGB aj Adobe RGB
na zmazanie konta tu doplatili ľudia, čo používali vulgarizmi, nadávali iným užívateľom a pod., určite nie pre to, že si občas spravili srandu a zasmiali sa napr. na večnom boji canon vs nikon. ja udržať emócie na uzde viem a určite mi emócie nevyvolajú nejaké reči o tom, ktorá značka je lepšie. ale vlastne áno, vyvolajú - zasmejem sa na tom.
zly den nemam mam vzdy dobry den a viem si ho aj vylepsit a ked nieco poviem alebo napisem tak si za tym stojim aj o niekolko rokov a nesmejem sa na tom na druhy a ani v nejaky iny den a ak ano tak to bolo humorne a to aj v den napisania
nazdar
a dal suhlas mne a mojim vetam
treba citat a premyslat a velakrat aj nepisat
fotografia nieje beh na 100 metrov kde je jasny vitaz podla sekund a podla cielovej fotografie
fotografia nieje sport
chavalabohu
fotim do rawu a aj do jpeg a aj v jpeg je to take nudne, nezive.
myslite ze to mam nahovno nastavene vo fotaku?
a dal suhlas mne a mojim vetam
treba citat a premyslat a velakrat aj nepisat
bude dobre ked na seba nebudeme reagovat
ty mas svoj nazor ja svoj
respektujem tvoj
ci ty respektujes moj je tvoja vec
fotografia nieje beh na 100 metrov kde je jasny vitaz podla sekund a podla cielovej fotografie
fotografia nieje sport
chavalabohu
bude dobre ked na seba nebudeme reagovat
ty mas svoj nazor ja svoj
respektujem tvoj
ci ty respektujes moj je tvoja vec
nikto ti to neberie
nikto ti to neberie
Ale co sa tyka vyrobcov tak kazdy chvilku taha pilku.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa