Mal som moznost vyskusat Canon 550D s 50mm a 70-300 objektivmi. Ja mam Nikon D90. Ale moj Nikon nema ani z daleka tak krasne farby a vlastne vysledne fotky ako tento Canon. Neviem farby su proste "nezive" .
Vedel by mi niekto poradit, kde moze byt chyba? V Nastaveni ?
nie, však boli už ankety, nápady všetko ale neriešilo sa to nejak, ako mne je jedno, mne tento systém nevadí, len hovorím že Martinovi podobní už lobovali za zmenu systému.
Do BB to nie je taký kúsok, ale niekedy teda asi prídem, keď ma už pozývaš. Ale bolo by fajn, ak by si niekto spravil čas a prešiel so mnou moje portfolio a povedal aj svoj názor na to a trochu hlbšie to rozobral.
treba si ho zobrať so sebou Ja to riešim na chatách čo máme s klubom lebo po večeroch je na to dostatok času
nie, však boli už ankety, nápady všetko ale neriešilo sa to nejak, ako mne je jedno, mne tento systém nevadí, len hovorím že Martinovi podobní už lobovali za zmenu systému.
mne to tiež extra nevadí, no suhlasím s martinom, že transparentnosť by bola určite vyššia.
Len bohužial v určitej oblasti toto naozaj platilo. Určitú dobu by sme mohli napísať, že kde IR filtre na senzoroch Nikon končia, tam IR filtre na senzoroch Canon začínajú Akurát, že čipy pre nich niekto robí.
hej, hej. presne tak. ale tak všimni si koľko ľudí sa tu celkom produktívne zapojilo do tej diskusie.
No ja hej. A aby som bol verny nadpisu temy tak sa produktivne sa zapajam do temy: " Mam rad FARBY". Takze som zapojeny a musim povedat, ze som aj napojeny. Bol som v senku akurat...
No ja hej. A aby som bol verny nadpisu temy tak sa produktivne sa zapajam do temy: " Mam rad FARBY". Takze som zapojeny a musim povedat, ze som aj napojeny. Bol som v senku akurat...
Ideš do šenku a nezavoláš? Potom musím sám si niečo uliať za PC.
aj ty? aj ja len sa mi zdá že sú ktorési farby mimo gamut môjho oka a o extrémnej vinetácii ani nehovorím . No a obraz sa mi zdá byť už o 2EV podexpo tak idem radšej spať
Farby
Vedel by mi niekto poradit, kde moze byt chyba? V Nastaveni ?
P.S. mal som nastavene aj sRGB aj Adobe RGB
aj ja
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie