To je super firma!!!! Na každom predanom kuse stratia polovicu alebo aj 2/3 z nákupnej veľkoobchodnej ceny. Sú to samaritáni. Chváľme týchto ľudomilov. Dám za nich slúžiť omšu. Alelúja!
Vyzerá to tak, že zatiaľ sa nikto nepopálil... Bolo by preto vhodné, aby sa na to nejaký dobrovoľník podujal a potom nás všetkých informoval... Iste sa nájde niekto, kto má zbytočne veľa koruniek na účte...
myslite, ze to su tiez podvody? lebo jej miniatury sa mi ukazuju skoro vsade, na kazdej stranke, ktoru otvorim, je na kraji SIMPLYELECTRONICS.net .... ved podla mna by to uz niekto odtial stiahol, keby vedel, ze neide o cisty obchod, ci?
Nechcem zakladat novu temu, ale ake mate skusenosti s tunajsim "ephotoshop.sk" ? Ja som zatial objednal prvy krat v tomto shope, ale pride mi to ako za sociku. 2 x mail v minulom tyzdni, ze co s mojou objednavkou....bez odpovede. 1 x telefonat v minulom tyzdni = zajtra vam dame vediet...nikto sa neozval. Tak sorry, ale taketo jednanie som za posledne roky nezazil !
tak ja mam zasa dobru skusenost z nakupom na ephotoshop. bola to sice len drobnost ale nemaju ju v kazdom obchode z fototechnikou. komunikacia cez mail 2-3x a potom uz len balicek na poste.
"e-shop"
Ale inak Nikon 70-200 f2.8 VR by som za 810 Eur bral hned
http://www.simplyelectronics.net/
myslite, ze to su tiez podvody? lebo jej miniatury sa mi ukazuju skoro vsade, na kazdej stranke, ktoru otvorim, je na kraji SIMPLYELECTRONICS.net .... ved podla mna by to uz niekto odtial stiahol, keby vedel, ze neide o cisty obchod, ci?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa