Dufam, ze sa neurazis. Pozrel som si tvoje portfolio a zatial EOS 1000D nevyuzijes ani z 1/4. Radsej investuj do dobreho workshopu a nejakeho zaujimaveho objektivu, napr. EF 50/1,8.
Mal by som zaujem nahradit svoje 1000D za 40D kedze je poloprofi a ma rychlejsie snimanie...
ten fotak nieje poloprofi, je iba amaterska trieda a profesionalna ... poloprofi mozes byt jedine tak ty, ale kedze si nedokazes sam odpovedat na otazku ci je to pre teba posun k lepsiemu... tak este ostan pri 1000D rychlejsie snimanie... asi si myslel rychlejsie kontinualne snimanie, radsej si natrenuj cvaknut v danom okamihu, budes sa z fotky viac tesit, ako ked ich spravis 10 za sekundu a potom si vyberas... teda to je moj nazor, nemusis s nim suhlasit. Aj ked je pravda ze dakedy ten okamih proste presvihnes. Ale fotograf musi byt pohotovy.
preco konkretne potrebujes tuto funkciu na fotaku ? chces fotit sport ?
Kym telo funguje neries... potom sa poobzeraj po ponuke Na slr je najkrepejsie to,ze stale je do coho tlacit peniaze. Takze aspon v mojom pripade bude telo to posledne
Klídek, to bola reakcia na nadpis... Možno budem za "křupana", ale v časoch keď zrkadlovka nestála ako krabica zákuskov, tak takýchto idiotských otázok bolo menej. Ale časy sa menia a človek sa musí prispôsobiť. A teraz mi môžete pokojne vynadať do čohokoľvek.
Klídek, to bola reakcia na nadpis... Možno budem za "křupana", ale v časoch keď zrkadlovka nestála ako krabica zákuskov, tak takýchto idiotských otázok bolo menej. Ale časy sa menia a človek sa musí prispôsobiť. A teraz mi môžete pokojne vynadať do čohokoľvek.
no ale neriesi sa tu 1100d ale 1000d a 1000d za 40d, nie naopak, alebo som to potom nepochopil no, asi daky inotaj
a nj, doba je nahovno, skoda ze to ide tak rychlo dopredu ...
Nehľadaj chybu v technike ale v sebe Keď sa to naučíš tak sa aj budeš snažiť vyprodukovať lepšiu fotografiu aj stím čo máš, i keď to na sebe nemá 5D... Keď tak, radšej kúp lepšie sklo ako telo.
no ale neriesi sa tu 1100d ale 1000d a 1000d za 40d, nie naopak, alebo som to potom nepochopil no, asi daky inotaj
Nejako sme sa zamotali... Išlo mi o to, že keď by bol upgdrade z 1000D na 40D krokom späť, tak ja keď mám 40D a kúpil by som 1100D, tak by som vlastne urobil super fasa upgrade a krok dopredu... Ale máš pravdu, keby som do prvého môjho príspevku namiesto 1100D dal 1000D, tak by k nedorozumeniu nedošlo... Sorry...
Nejako sme sa zamotali... Išlo mi o to, že keď by bol upgdrade z 1000D na 40D krokom späť, tak ja keď mám 40D a kúpil by som 1100D, tak by som vlastne urobil super fasa upgrade a krok dopredu... Ale máš pravdu, keby som do prvého môjho príspevku namiesto 1100D dal 1000D, tak by k nedorozumeniu nedošlo... Sorry...
kľudne si to kúp a vyteš sa z toho; keď si niekto kupuje mercedesa, nehovoria mu, že mu treba ísť do autoškoly, tiež dobre vlastnosti tých vozov šoféri nevyužijú, neviem, prečo by si aj začínajúci nemohol kúpiť aj FF, keď na to má;
Výmena 1000D za 40D...krok vpred alebo späť?
poloprofi mozes byt jedine tak ty, ale kedze si nedokazes sam odpovedat na otazku ci je to pre teba posun k lepsiemu... tak este ostan pri 1000D
rychlejsie snimanie... asi si myslel rychlejsie kontinualne snimanie, radsej si natrenuj cvaknut v danom okamihu, budes sa z fotky viac tesit, ako ked ich spravis 10 za sekundu a potom si vyberas... teda to je moj nazor, nemusis s nim suhlasit. Aj ked je pravda ze dakedy ten okamih proste presvihnes. Ale fotograf musi byt pohotovy.
preco konkretne potrebujes tuto funkciu na fotaku ? chces fotit sport ?
Na slr je najkrepejsie to,ze stale je do coho tlacit peniaze. Takze aspon v mojom pripade bude telo to posledne
Aspoň že ephoto mi dnes dvíha náladu...
Aspoň že ephoto mi dnes dvíha náladu...
Možno budem za "křupana", ale v časoch keď zrkadlovka nestála ako krabica zákuskov, tak takýchto idiotských otázok bolo menej.
Ale časy sa menia a človek sa musí prispôsobiť.
A teraz mi môžete pokojne vynadať do čohokoľvek.
Možno budem za "křupana", ale v časoch keď zrkadlovka nestála ako krabica zákuskov, tak takýchto idiotských otázok bolo menej.
Ale časy sa menia a človek sa musí prispôsobiť.
A teraz mi môžete pokojne vynadať do čohokoľvek.
Nejako sme sa zamotali...
Išlo mi o to, že keď by bol upgdrade z 1000D na 40D krokom späť, tak ja keď mám 40D a kúpil by som 1100D, tak by som vlastne urobil super fasa upgrade a krok dopredu...
Ale máš pravdu, keby som do prvého môjho príspevku namiesto 1100D dal 1000D, tak by k nedorozumeniu nedošlo... Sorry...
Nejako sme sa zamotali...
Išlo mi o to, že keď by bol upgdrade z 1000D na 40D krokom späť, tak ja keď mám 40D a kúpil by som 1100D, tak by som vlastne urobil super fasa upgrade a krok dopredu...
Ale máš pravdu, keby som do prvého môjho príspevku namiesto 1100D dal 1000D, tak by k nedorozumeniu nedošlo... Sorry...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa