Fórum » Návrhy a pripomienky

recenzie

trojuholnik
trojuholnik 2009-03-07 18:43:21+01
zdravim, chcem sa spytat ci budu nove recenzie na digi zrkadlovky, alebo sa uz z nejakeho dovodu recenzie nepisu? dakujem

Cako
ocenenie redakciou 2009-03-08 19:48:14+01
príspevok od: duroslav
Na čo ti je recenzia toho čo vlastníš? Nevieš sa rozhodnúť či ho vôbec vybaľovať z krabice, alebo si si neni celkom istý čo že si to vlastne kúpil? :-)
vsak hej mam ho,ale dost ludi uvazuje o jeho kupe a na internete je veeelmi malo mozno jedna SK/CZ mala recenzia

HUGO7
2009-03-09 07:21:57+01
príspevok od: pe3k
takze tak... a recenzie... nemyslim zeby ludia co staja za ephoto.sk neboli radi keby dali nejaku tu recenziu.. ale asi bude problem aj s poziciavanim... ale to uz je vec importera..
podľa toho čo som pocul tak importer ma jeden kus a ten kruzi po redakciach a az kym nepride na kazdeho rad

kralik_j
2009-03-09 09:16:26+01
cafte borci. Moj nazor s ktorym fungujem uz niekolko rokov a nielen pri foto je ze recenzia ma:
1) sluzit pri potencialnemu zakaznikovi co zvazuje kupu toho fotaku (tovaru) resp. zvazuje viacere fotaky a nevie sa rozhodnut. Najlepsie a najrychlejsie podotykam je si precitat od niekoho co venoval tomu kopec casu si to otazkal
2) ja som si pred nedavnom kupil D700 + dajake ´sklicka´ :), no mna napriklad zaujima co sa dalej deje, aky je vyvoj, s cim prichadzaju vyrobcovia natrh, resp. ich porovnavam ale cisto len koli trendom. I ked mi je to na niekolko rokov jedno.
Co sa tyka kompaktov je vela recenzii v casakoch (fotovideo, atd..), mna to zatial nezaujima az (podotykam) si nebudem chciet nejaky obstarat :)

Inak si myslim ze kto sa rozhodne nejaku recenziu urobit tak ho chvalim, lebo zoznamit sa, prestudovat navody, otestovat a vsetko to hodit do ´pismeniek´ pridat fotogaleriu a ine je kopec prace a casu. A dakujem vsetkym recenzentom co sa odhodlaju a nieco take urobia ;)

Roderic
2009-03-09 10:21:28+01
príspevok od: dmedia
Asi preto, ze nejak momentalne ani nie je velmi o com....nic take nove a zaujimave na trhu nevyslo...
No podla mna vyslo, prinajmensom Nikon D90 (nie je to horuca novinka), ktory by tu mohol mat recenziu. Viem, ze vsade mozne je toho dost, ale to snad nevadi.

slavik74
2009-03-11 00:09:35+01
príspevok od: Cako
vsak hej mam ho,ale dost ludi uvazuje o jeho kupe a na internete je veeelmi malo mozno jedna SK/CZ mala recenzia
Ak chces iba SK/CZ recenziu, tak na Canon SX10 IS je na www.digineff.cz a www.digimanie.cz Ak moze byt aj anglicka viem ti dat 10 dalsich linkov.
A to ten fotak nemam a ani som sa o neho nikdy nezaujimal.
Este som si spomenul ze som jednu cital v casaku CENTRUM c.12-01/2009.

velecky
2009-07-06 14:19:59+02
neuvažovali ste sprehľadniť recenzie? napr. rozdelenie aparáty (a tam kompakty, zrkadlovky...), objektívy, blesky, softvér na spracovanie foto a podobne. Ja som tu ešte nový, len sa borím všetkými tými textami, natrafím napr. na recenziu Panasonic Lumix DMC-LX3 a neviem, či mám hľadať aj recencie na jeho konkurentov od Canonu (G10?) a Nikonu...

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()