Hore
Fórum » Návrhy a pripomienky
 

Ako pozdvihnut uroven fora

2009-05-15 21:09:50+02
Uz dlhodobejsie si viaceri vsimame, ze forum ide dole vodou. Je to hlavne prilevom mladych, neskusenych a nepripravenych "fotografov", ktorym kapitalizmus a konkurencny tlak umoznil mat fotoaparat, o ktorom sa profikom 10 rokov casto len snivalo. Ako ich usmernit, naucit hladat a mysliet samych, aby sa tu neotvaralo mesacne x rovnakych vlakien, aby sa vedeli sami rozhodnut, co za fotak potrebuju a pytali sa veci, ktore si nedokazu najst v priebehu 5 minut cez google?! Zjavne ako spravne zalozit vlakno neuspel, moderovane forum je momentalne nezaplatitelne (i ked to vyzera, ze na moderatora prave zaraba sony reklama ;) ), tak by bolo mozno dobre pouvazovat nad niecim takymto: kazdy uzivatel, ktory nema aspon "pocet" odpovedi vo fore, by musel pockat 8 hodin, pocas ktorych by bolo vlakno "pozastavene" a pridavat by sli len odkazy na vlakna tohto fora - ak by vlakno bolo duplicitne, tak by autor videl, kde najde odpovede a zaroven by admin vedel vlakno neskor zrusit (kazdy odkaz na duplicitu by odoslal adminovi notifikaciu), ak by neboli, tak by po 8 hodinach by vlakno normalne fungovalo.
 
admin
redakcia ephoto.sk 2009-05-16 18:32:33+02
pripravujeme zmeny na tomto portali. Pracujeme na nich uz dlhsiu dobu, takze vitame taketo diskusie a urcite sa niektore pripomienky objavia aj v novej verzii. Nakoniec pocas svojej dvojrocnej existencie sa portal ePhoto.sk aj tak dost zmenil a bude sa menit a vylepsovat dalej.
 
mago
2009-05-16 20:56:05+02
príspevok od:
najrychlejsie si to zistis vzdy sam a nic nie je tak horuce, aby to nepockalo par hodin.
Mas pravdu samozrejme, ale uz tu bolo niekolko prispevkov, ktore si ziadali rychlu odpoved. A samozrejme vsetko sa da zistit cez google, ale vacsinou to najdes prave na nejakom fore... No ja som este nove vlakno nezalozil, vacsinou to najdem uz vo fore, prave vdaka tym hromadnym zakladacom tem :)
 
mago
2009-05-16 20:57:55+02
s forom urcite treba nieco robit (ani nie tak s forom ako s uzivatelmi fora), ale treba popremyslat aj nad inym sposobom (moderovanie je samozrejme idealne).
 
anton julény
2009-05-16 23:39:30+02
ephoto je system riadený užívateľmi a redakcia a správcovia ho taký chcú zachovať a nám nezostáva nič iné, ako to rešpektovať. chcelo by to zmenu v organizácii, zmeny na serveri sa vykonajú na základe návrhov redakcie a užívateľov po odsúhlasení samotnými užívateľmi.

Aby sa zmeny mohli vykonať, server by mohol na svoju prevádzku a zmeny získavať prostriedky aj od samotných užívateľov servera. Foriem na získavanie finačných prostriedkov je veľa, od predaja reklamných predmetov ephoto až k ´malému´ sponzoringu.
 
xerion
2009-05-17 12:10:54+02
je to trochu mimo témy, ale nechcem koli tomu zakladať nové vlákno. kde si možem pozrieť kým som blokovaný a či ma má niekto v obľúbených.
ďakujem za odpoveď
 
leto
2009-05-17 12:31:49+02
príspevok od: Yamismo
Suhlasim a hlavne by som pridal nejaky rozcestnik na clanky/vlakna vo fore s najcastejsimi otazkami
plne suhlasim,toto by bolo riesenie,,,
 
marcel.siska
2009-05-17 12:44:15+02
zdravimvsetkych damy a pani
skuste si pozriet ako je diskusia a vlakna na www.fotoradce.cz
mozno vam to pomoze....je tam niekolko hlavnych vlaken, ked kliknete na to vlakno otvori sa vam viacero vlaken vnutri a tam mate na vyber, co potrebujete,co sa chcete spytat,co potrebujete vediet....skuste tam nacerpat inspiraciu........
 
Strana 2 z 2
 





Inzercia
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()