Ani radšej nepíš, čo chceš kupovať, aby si ma neinšpiroval k nejakému hriechu :-)
Ja som starý známi pokušiteľ, takže mi to nedá :-)))
Zoznam: Canon EF 24-70 F/2,8 L USM
Canon EF 85 F/1,2 L USM
Canon Speedlite 580 EX II
Mobilná zostava RL-630 Standart
PhotoShop CS4 Win CZ
Wacom Intuos 3 A4 Regular
A určite keď budem kupovať tak ku každému založím aspoň 5 vlákien s otázkami či sa mi oplatí, či nieje dačo lepšie, či Canon alebo Sigmu, a podobne ladené otázky ;-)
Ja si chcem v najbližšej dobe kúpiť tablet a pod stromček Nikkor 24-70/2,8
To sa v pohode zmestím do dvoch tisícok.
Predpokladám, že veci čo ma priebežne napadnú pomimo toho hádam nepresiahnu ďalšiu tisícku.
Takže minimálne v dvoch veciach si sa trafil aj do môjho výberu.
Akurát ja chcem tablet iba A5.
Pevnú 85-ku mám a to som sa uskromnil a zobral som iba 1,8 ale nedám na ňu dopustiť.
Bleskov mám zatiaľ dosť a štúdiové vybavenie zatiaľ nepotrebujem.
Takže minimálne v dvoch veciach si sa trafil aj do môjho výberu.
Pevnú 85-ku mám a to som sa uskromnil a zobral som iba 1,8 ale nedám na ňu dopustiť.
No jó a mám plán aj na ďalší rok a to už sa mi skompletizuje zostava a možno si doprajem nové telo ;-)
No jó a mám plán aj na ďalší rok a to už sa mi skompletizuje zostava a možno si doprajem nové telo ;-)
Načo potrebuješ až A4-kový tablet?
Ja keď kreslím na papier, tak pohyby rukou sú vždy na relatívne malej ploche, preto si myslím že by mi A5 malo stačiť.
Načo potrebuješ až A4-kový tablet?
Ja keď kreslím na papier, tak pohyby rukou sú vždy na relatívne malej ploche, preto si myslím že by mi A5 malo stačiť.
Videl som jedného típka pracovať na takom veľkom tablete a celkom sa mi to zapáčilo asi preto a mám jeden taký malí len na skúšku a tak ho nerád používam je to dáky smiešni Genius proste hrôza , ani na hranie by som neodporučil. Plánujem do dvoch rokov kúpiť 26´´ Eizo CG alebo LaCie monitor a chcem to mať už na úrovni
offtopic :o)
Zoznam: Canon EF 24-70 F/2,8 L USM
Canon EF 85 F/1,2 L USM
Canon Speedlite 580 EX II
Mobilná zostava RL-630 Standart
PhotoShop CS4 Win CZ
Wacom Intuos 3 A4 Regular
To sa v pohode zmestím do dvoch tisícok.
Predpokladám, že veci čo ma priebežne napadnú pomimo toho hádam nepresiahnu ďalšiu tisícku.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa