práve pred chvíľkou som si všimol, že sa rozbehol aj ephoťácky shop..:) veľmi sa mi to páči, myslím, že fotoportál ako ephoto si zaslúži vlastný obchod a možno bude mať aj výhodu voči ostatným vo variabilite pokiaľ ide o tovar...ale to len taká moja špekulácia..:) hlavne chcem popriať veľa spokojných zákazníkov, som rád že sa to rozbehlo, držím palce....idem popozerať poriadne čo tam máte...:) a možno takto upozorním aj ďalších čo to zaťiaľ ešte nezaregistrovali...:))
ja som trochu špekuloval....keďže je to prepojené s fotoportálom tak je možné, že budú vedieť lepšie reagovať na požiadavky užívateľov....chápeš, majú nás tu pod dohľadom, bude to taká interakcia....lepšie sa vedia prispôsobiť kedže majú bližšie k ľuďom ako iný obchod..:) som zvedavý ako sa to vyvinie..:)
ja som trochu špekuloval....keďže je to prepojené s fotoportálom tak je možné, že budú vedieť lepšie reagovať na požiadavky užívateľov....chápeš, majú nás tu pod dohľadom, bude to taká interakcia....lepšie sa vedia prispôsobiť kedže majú bližšie k ľuďom ako iný obchod..:) som zvedavý ako sa to vyvinie..:)
Považujem to za dobrý krok,na ephoto chodí pomerne hodne ľudí,sú tu dobré recenzie a články,sem tam aj dobrá diskusia (pokiaľ sa nehádame:) ).
Takto sa môžu priamo na portáli poradiť s ľuďmi,ktorí vedia čo ponúkajú a podľa toho eventuálne nasmerovať klienta aby nekúpil zle.
Chodil som kedysi Karolovi do Prolaiky,teraz budem zase do ePhota :)
A okrem toho si dobre pokecám .Ja som si už vybral pár vecí :)
hm hmmm.....len by som sa chcel opýtať kedy približne budú tie tričká dostupné?...pravidelne sa tam pozerám ale zatiaľ nič tak by bodlo aspoň približne to vedieť....:)
hm hmmm.....len by som sa chcel opýtať kedy približne budú tie tričká dostupné?...pravidelne sa tam pozerám ale zatiaľ nič tak by bodlo aspoň približne to vedieť....:)
Urcite dame echo na stranke, ked budu k dispozicii. :)
ephotoshop.sk :)
Takto sa môžu priamo na portáli poradiť s ľuďmi,ktorí vedia čo ponúkajú a podľa toho eventuálne nasmerovať klienta aby nekúpil zle.
Chodil som kedysi Karolovi do Prolaiky,teraz budem zase do ePhota :)
A okrem toho si dobre pokecám .Ja som si už vybral pár vecí :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa