čúz canon7 všetko bude vysvetlene prečo odišiel a vrátil sa späť aj kto za to mohol a kto nie a čo znamená bafo a art inak všetci čo si mysleli že BAfotograf tak si mysleli zle :)a tak isto nechcem naštvat všetkých artistov ale A Ranná Tvorba je moje art :) zatiaľ toľko
čúz canon7 všetko bude vysvetlene prečo odišiel a vrátil sa späť aj kto za to mohol a kto nie a čo znamená bafo a art inak všetci čo si mysleli že BAfotograf tak si mysleli zle :)a tak isto nechcem naštvat všetkých artistov ale A Ranná Tvorba je moje art :) zatiaľ toľko
a kedy bude to vysvetlenie(?), lebo ma to veľmi zaujíma :)
ale jedna zlá správa: spravil som štatistiku offtopic vlákna na 2009, tam si obsadil úctihodné 3. miesto, ale ako že si bol vymazaný, tak si posunul trápneho Strhaka na bronzovú priečku :) môžeš plakať :)
no šikovne šikovne :) :)
ale do budúcnosti pekne pomáhaj rzrastať toto Mišove supervlákno, nech sa teší chalan, lebo k 1000. príspevku od redakcie darček nedostal, ale sľúbili mi, že za každý príspevok dostane na účet 1 cent :)
offtopic 2 :o)
wayne ale nezabdni si aj kúpiť hasičské rukavice, keď budeš mať blesk a bude sa ti prehrievať, aby si s tým mohol narábať ;)
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/profil-uzivatela/?id=12409
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/profil-uzivatela/?id=12409
bafo75 už neexistuje, dúfam že tearz už bude reagovať :)
ale jedna zlá správa: spravil som štatistiku offtopic vlákna na 2009, tam si obsadil úctihodné 3. miesto, ale ako že si bol vymazaný, tak si posunul trápneho Strhaka na bronzovú priečku :) môžeš plakať :)
ale bafo kedy bude vysvetlenie????
ale do budúcnosti pekne pomáhaj rzrastať toto Mišove supervlákno, nech sa teší chalan, lebo k 1000. príspevku od redakcie darček nedostal, ale sľúbili mi, že za každý príspevok dostane na účet 1 cent :)
normálne sme nedočkaví, ved vidíš :D :D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa