si si išiel pozrieť nové priestory na rozvíjanie svojich podnikateľských aktivít. Si sa nepochválil že expanduješ ;-)))
rozvijat sa treba, lebo clovek osprostie este viac :o))
upustil som od toho, lebo je sa tam tazko dostat...na vratnici mi zobrali obciansky i mobil, potom mi prekutrali veci, pobehoval taky nervozny vlciak okolo mna, skoro mi uslo do gati, ujo s detektorom ma pritisol na stenu, musel som sa rozkrocit a prebehol nim po mne (asi hladal zlatu zilu), no jednoducho uzas...
rozvijat sa treba, lebo clovek osprostie este viac :o))
upustil som od toho, lebo je sa tam tazko dostat...na vratnici mi zobrali obciansky i mobil, potom mi prekutrali veci, pobehoval taky nervozny vlciak okolo mna, skoro mi uslo do gati, ujo s detektorom ma pritisol na stenu, musel som sa rozkrocit a prebehol nim po mne (asi hladal zlatu zilu), no jednoducho uzas...
no tak takto si nezískajú turistov, človek ide na exkurziu a toto. Aspoň bufet majú dobrý a WC čisté??? ;-))))
ja som si chcel otvoriť vo väznici železiarstvo, zamietli. Potom som chcel tam otvoriť poľovnícke potreby, predstav si to ani to mi tam nepovolili. Tak na koniec som si povedal že skúsim tam preraziť s krčmou, no a do tretice neuveríš ani tú mi tam nepovolili. A to som mal taký podnikateľský plán, prieskum trhu v base som si spravil. Väzni mali záujem o moje služby a v tom našom policajnom štáte mi nedovolili podnikať. Darmo som namietal že od 89´´ je sloboda podnikania, neuspel som. Veril by si tomu??? Byrokrati ;-))))
no tak takto si nezískajú turistov, človek ide na exkurziu a toto. Aspoň bufet majú dobrý a WC čisté??? ;-))))
neviem, clovek bol v takom strese, ze aj vetry sa mi zastavili...a ist na zachod nahodou dat dole gate s rizikom neplanovanej navstevy, to nie je moc dobre :o)) no bol som na osetrovni, maju to tam celkom fajn, sestricka bola mila, aj ked mimo mojho vekoveho zaberu :o))
neviem, clovek bol v takom strese, ze aj vetry sa mi zastavili...a ist na zachod nahodou dat dole gate s rizikom neplanovanej navstevy, to nie je moc dobre :o)) no bol som na osetrovni, maju to tam celkom fajn, sestricka bola mila, aj ked mimo mojho vekoveho zaberu :o))
milá, vieš zmena je život. Kriminálnikov má každý deň dosť ;-))
milá, vieš zmena je život. Kriminálnikov má každý deň dosť ;-))
trochu sme pokecali, hovorila, ze sa spravaju slusne, aj ked obcas sa najde nejaky exot :o) no dala mi...sice len obstrek na odrate koleno - taky stipajuci sprej, co neviem, ako sa vola, ale aspon nieco :o))
trochu sme pokecali, hovorila, ze sa spravaju slusne, aj ked obcas sa najde nejaky exot :o) no dala mi...sice len obstrek na odrate koleno - taky stipajuci sprej, co neviem, ako sa vola, ale aspon nieco :o))
no mám známeho čo robil bachara a vravel ako riešia neprispôsobivých ;-)))
je, ale na nespravnom serveri :o) inak nebolo by od veci (dat si jedno poldeci) vytvroti anketu o naj kecalka roka, mesiaca a tak, najvacsieho uploadera fotiek, najvacsieho blokovaca a co ja viem co...aspon by bola sranda :o)
hej aj ja si myslím že chýba taká srandovačka, taký antioskar, zlatý citrón :) také uvoľnenie napätej atmosféry, trošku aby sme sa zasmiali, lebo furt sú tu vlákna o tom koho ideme zablokovať, koho vymazal admin, kto je extremista, kto čo povedal v komentoch...
ja by som sa zasmial, keby som vyhral nejaký taký citrón :)
troška by sa to uvoľnilo
A keby to písal objektívny človek ako Karol Srnec napr. nikto by sa neurážal :) ale toto oni aj tak nečítajú :)
offtopic 2 :o)
Roland však :-DDD
ja by som sa zasmial, keby som vyhral nejaký taký citrón :)
troška by sa to uvoľnilo
A keby to písal objektívny človek ako Karol Srnec napr. nikto by sa neurážal :) ale toto oni aj tak nečítajú :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa