btw. co si kriketussske urobil, ze ta blokla? pravdu si jej napisal?:)
predstav si že vtedy ma neblokla, potom prešiel nejaký čas...a ako z jasného neba ma blokla...ale neviem Paliho prečo neblokla, sa do nej púšťa tiež a nič...
jaaaaj ty si sa už narodila potom ako tento vynález bol v Bratislave prekonaný...ty si žila už len v dobe keď boli len a len mobily, PDA, elektronické diáre, PDA, notebooky. netbooky, komunikátori, klávesnice...
pero v BA už nie je in no neeeeee?
predstav si že vtedy ma neblokla, potom prešiel nejaký čas...a ako z jasného neba ma blokla...ale neviem Paliho prečo neblokla, sa do nej púšťa tiež a nič...
asi mala taku spasonosnu myslienku viazucu sa k tovjej osobe a pochopila to tak, ze ta ma bloknut, asi :)
neviem kto je pali
„Ale Júdov prvorodený Ér sa nepáčil Hospodinu, Hospodin mu vzal život. Vtedy povedal Júda Onanovi: Vojdi k bratovej žene ako švagor a uzavri s ňou povinné manželstvo a tak vzbuď potomstvo svojmu bratovi. Onan však vedel, že potomstvo nebude jeho, preto púšťal semeno na zem, kedykoľvek vošiel k žene svojho brata, len aby nedal potomka svojmu bratovi. Hospodinu sa nepáčilo, čo urobil a aj jemu vzal život.“ (Gn 38, 8-10)
...ONAN....to sa mal radšej volať coitus interruptus
ach toto vlakno sa tak dobre cita ako sa vola :) nie su tu ziadni moderni nenasilni humanisti a nemasozravci a ine formy civilizacnych chorob, ktori by tu robili propagandu (je to zart, nemyslim to v zlom)
offtopic 2 :o)
pero v BA už nie je in no neeeeee?
neviem kto je pali
este som sa ani nezacala hrat :))
ved Strhak!!! zaspala si dobu...
skus to na mna s tymi vykricnikmi?:))
„Ale Júdov prvorodený Ér sa nepáčil Hospodinu, Hospodin mu vzal život. Vtedy povedal Júda Onanovi: Vojdi k bratovej žene ako švagor a uzavri s ňou povinné manželstvo a tak vzbuď potomstvo svojmu bratovi. Onan však vedel, že potomstvo nebude jeho, preto púšťal semeno na zem, kedykoľvek vošiel k žene svojho brata, len aby nedal potomka svojmu bratovi. Hospodinu sa nepáčilo, čo urobil a aj jemu vzal život.“ (Gn 38, 8-10)
...ONAN....to sa mal radšej volať coitus interruptus
som dobrý voyeur? :)
idem sa najesť radšej...
s touto nohou (ľavou) sa nedá tuto vydržať...musel som nazbierať sily, ale sa vyparila :) (alebo vytriezvela?) :)
dnes som mal sedliacky večer :D :D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa