...moc ti na výber nedám...kedže som rád brutálny spravím to brúsnym papierom....a nabudúce si zahryzni do klávesnice lebo si pred svoju tiež servítku nedám a možno ťa aj zablokujem ;)
ked ma zablokuješ, budem sa na teba usmievať v tvojom profile do smrti ;)
Kolko firmam by vzrastla produktivita keby tuto stranku zablokovali? :)
myslis spolu s facebookom, topky.sk, cas.sk, diva.sk a urcite aj feministky.com? ;)))) (ta posledna je fakt presiata perlami uz sa to tu kdesi rozoberalo, tusim vo vlakne o tom ako presvedcit manzelku na kupu novej techniky, ked som to tam strhol na totalny offtopic a od par ludi by som v tej chvili jak precitali 2 strany offtopicu urcite dostal aj po papuli:))))
myslis spolu s facebookom, topky.sk, cas.sk, diva.sk a urcite aj feministky.com? ;)))) (ta posledna je fakt presiata perlami uz sa to tu kdesi rozoberalo, tusim vo vlakne o tom ako presvedcit manzelku na kupu novej techniky, ked som to tam strhol na totalny offtopic a od par ludi by som v tej chvili jak precitali 2 strany offtopicu urcite dostal aj po papuli:))))
raz dáš raz dostaneš :) nemôže byť každý piatok sobota inak ja chodím len sem a to mi žerie dosť času ne že by som ešte stíhal iné stránky
raz dáš raz dostaneš :) nemôže byť každý piatok sobota inak ja chodím len sem a to mi žerie dosť času ne že by som ešte stíhal iné stránky
V poslednom case som to aj ja obmedzil len na tuto stranku. Divu a feministky nechavam pre druhych a na FB nemam fakt nervy. Ked krachnem pojdem sa zamestnat do ephota.
vsak toto ze stihat ephoto, dpreview, photozone, photo.net, a este nebodaj aj pracovat.. no masaker ;] ale stiham to s prehladom vsetko ! ;] (musim...)
offtopic 2 :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa