nemusíš byť do konca :o) o 23.51 ide rýchlik do Levíc, len odťiaľ si musíš zohnať odvoz domov...pokiaľ by si išiel do Nitry, posledný bus ide o 1:40...takže máš gule? :o))
jak že nie dokonca? som nejaký mäkký a budem utekať domov o 19.00? :D :D
no kto príde pre mna okolo tretej ráno do Levíc hm? :D :D
ja mám mierny problém u nás z kulturáku trafiť domov do postele a to mám tak 151 m a nie 151 km :D :D
no neviem, či si mäkký, kde a kedy ;o))
o tretej nie, cca o 1:50 je tam vlak, chodím s ním často domov :o) myslel som nejaké auto, kamaráti, ktokoľvek...:o) ale tá Nitra je podľa mňa lepšia :o)
akosi sa vyhováraš...ehm...no dobre, nebudem ťa pokúšať :o)
na ´vyciku´ nie som zachyteny ja ... rovnako ani na dnesnej fotke ... ale nieco na tom bude, lebo aj vlastna anuta sa ma pytala, ze kto ma tak dobre cvakol ...
na ´vyciku´ nie som zachyteny ja ... rovnako ani na dnesnej fotke ... ale nieco na tom bude, lebo aj vlastna anuta sa ma pytala, ze kto ma tak dobre cvakol ...
btw : nie som tusim sam kto tu trpi dobrou pamatou ... tuto som v aprili 2009 nahradil podvodnikom a toho v decembri satanklauzom ...
a z nitry by to bolo len na skok :) problém je v tom že sa končí stretko tipujem v sobotu rán 2:00...a Mišo čo potom? :D :D: :D prespím na stanici? :D :D
ty co to furt riesis? jak zenska :))).. sak dojdi a nekecaj okolo toho cez tri strany OT :)
Bulharsko na konci prvej svetovej vojny. Kapitán Conan patrí medzi najprísnejších a najnekompromisnejších mužov a vedie skupinu päťdesiatich nemilosrdných bojovníkov. Po kapitulácii Bulharska, v 52. týždni vojny, zavŕši francúzska armáda v spolupráci so spojencami porážku nepriateľa. Vedenie mapuje povojnovú situáciu a detailne preveruje stav strát – počty zranených, chorých, mŕtvych na dizentériu a padlých v boji. Vojenské zdravotníctvo rieši otázky, či majú pozostalé rodiny nárok na dôchodok... Francúzske jednotky sa presúvajú do Bukurešti. Tu sa Conan opäť stretáva s plukovníkom De Scévom ktorý bol počas bojov dvakrát zajatý a zakaždým sa mu podarilo „zázračne“ vyviaznuť so živou kožou. Veliteľ zakáže vojakom rabovanie, opíjanie sa. Ich prítomnosť v spojeneckej krajine a vojnový stav si vyžaduje stopercentnú poslušnosť. Conan cíti, že vojna neskončila, zmenil sa iba nepriateľ. Jeho veliteľovi a jemu podobným stačí iba jeden krok vedľa, aby odstránil pre výstrahu kohokoľvek z jeho ľudí. Vystríha Norberta, že ak sa spriahne s De Scévom, urobí najväčšiu chybu vo svojom živote...
podvodnik budem opat az ked nastane spravna doba / sezona ... aktualne som ´... milovník vysokých hôr, turistiky, adrenalínových športov ...´ ako som sa dnes docital ;-)))
offtopic 2 :o)
no kto príde pre mna okolo tretej ráno do Levíc hm? :D :D
ja mám mierny problém u nás z kulturáku trafiť domov do postele a to mám tak 151 m a nie 151 km :D :D
o tretej nie, cca o 1:50 je tam vlak, chodím s ním často domov :o) myslel som nejaké auto, kamaráti, ktokoľvek...:o) ale tá Nitra je podľa mňa lepšia :o)
akosi sa vyhováraš...ehm...no dobre, nebudem ťa pokúšať :o)
ako rozmýšlam tak NR je von z hry lebo v piatok som už nezvykol byť na intráku, že by som ostal? ...neviem...
podvodnicky ksicht v okulároch si pamatam, cumakoval na nas vsetkych..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa