aj kvetinky, zajtra ideme s Dodom BB na furmanské preteky hádam niečo nafotím. A ti ako žiješ???
Čítal som dáku upútavku :) a tam budú aj tie rohate sánky :) ako sa mám no nič nie je tak ako som si naplánoval ale ako vravievala moja babka všetko zlé je na niečo dobré a čo ťa nezabije to sa ťa pokúsi zabiť na budúce :)
Čítal som dáku upútavku :) a tam budú aj tie rohate sánky :) ako sa mám no nič nie je tak ako som si naplánoval ale ako vravievala moja babka všetko zlé je na niečo dobré a čo ťa nezabije to sa ťa pokúsi zabiť na budúce :)
no hej, tak dáko doba je blbá a ak by ti všetko vyšlo tak ako by si chcel nemalo by to tú šťavu. Už len nepoľaviť aby ťa to nabudúce nedostalo.
Aj ja som mal aktivít a musel som ich zregulovať na minimum aspoň že mi tá stovka vyšla a že už je doma. Ak by som ju vtedy nekúpil, dnes by som už zvažoval aj iné priority ;-)
Našťastie už ju mám
a este jeden autor ma zaujal, Foto Opa fotiaci hmyz pocas letu :) http://www.photographyblog.com/news/photo_granddad_shoots_insects_in_flight/ dobra haluz, ktovie ci aj nas Autor nerobil podobne figle :)
offtopic 2 :o)
Aj ja som mal aktivít a musel som ich zregulovať na minimum aspoň že mi tá stovka vyšla a že už je doma. Ak by som ju vtedy nekúpil, dnes by som už zvažoval aj iné priority ;-)
Našťastie už ju mám
aj ja sa už chystám, lebo skoro ráno stávam. Takže caff, dakedy asi až v nedeľu
:::
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie