Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

Wiki
2010-03-02 18:24:21+01
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
ok tak ti dám ten nejaký menej žerský post sales a miesto v dozornej rade ale keď nám na to prídu ideme v tom všetci :)
tak to ja sa radsej pojdem nabalovat na tych eurofondoch...tam je to bezpecnejsie ;)

2010-03-02 18:49:24+01
príspevok od: Wiki
co uz, mozno sem zavita nova varka...ta stara uz asi postupila do vyssieho levelu komunikacie ;)
ludia odchadzaju a prichadzaju...neviem ako ostatni, no ja som dostal pekne vypi..vane od par uzivatelov sukromnymi cestami, ze som sem pisal, defacto rok som venoval portalu svoj cas skoro denne 12-15 hodin, tak som si povedal dost...ako mi zalezalo, aby tu nebol bordel, tak som nechal priestor tym, co a osocovali...ako som si prebehol zbezne ich posobenie, su ticho...takze skutek utek a frajeri boli a budu len za klavesnicou pocitaca...

delfinmsvk
2010-03-02 20:20:25+01
príspevok od:
ludia odchadzaju a prichadzaju...neviem ako ostatni, no ja som dostal pekne vypi..vane od par uzivatelov sukromnymi cestami, ze som sem pisal, defacto rok som venoval portalu svoj cas skoro denne 12-15 hodin, tak som si povedal dost...ako mi zalezalo, aby tu nebol bordel, tak som nechal priestor tym, co a osocovali...ako som si prebehol zbezne ich posobenie, su ticho...takze skutek utek a frajeri boli a budu len za klavesnicou pocitaca...
Bad Romance ...asi tak podtrženo a sečteno.

Wiki
2010-03-02 20:59:19+01
príspevok od:
vzdy je niekto, kto sa snazi a niekto, kto vsetko kritizuje...nebudeme si predsa kazit den :)

Koma
ocenenie redakciou 2010-03-02 23:19:13+01
ok tak ti dám ten nejaký menej žerský post sales a miesto v dozornej rade ale keď nám na to prídu ideme v tom všetci :)
Idem s Vami...ak môžem - Blíži sa jar, leto.. taký nejaký post by sa mi šikol, vtedy menej žerem :)

leto
2010-03-03 00:30:23+01
príspevok od: Koma
Idem s Vami...ak môžem - Blíži sa jar, leto.. taký nejaký post by sa mi šikol, vtedy menej žerem :)
leto už tu je :))

Wiki
2010-03-03 10:00:42+01
ked je na obzore slubny kseft, hned to tu nejako ozilo ;)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-03-03 12:11:00+01
príspevok od: leto
najskôr jaro kam sa hrabeš

b.a.f.o.a.r.t.
2010-03-03 12:18:44+01
ok môj tak teda oficiálne zakladám nadáciu´ dslr ako dar´ (nebudeme nenažraný že hneď ff ) a menujem ťa teda oficiálne zástupcom riaditeľa a mali by sme osloviť u vás aj spoločnosť povalač kde riaditeľ bude krstným otcom :)

leto
2010-03-03 13:56:22+01
najskôr jaro kam sa hrabeš
Žiaden Jaro sa nehlási,,, :))

Koma
ocenenie redakciou 2010-03-03 21:29:52+01
:-))no veď hej, tak tak...posledné roky si prišiel tak zrazu, zo dňa na deň,
z hodiny na hodinu... a chuderka Jar si nás ani neužila, či - mi ju? :)

Koma
ocenenie redakciou 2010-03-03 21:31:20+01
???? my ju ..sssssakriš

Koma
ocenenie redakciou 2010-03-03 21:39:09+01
členom Povalača nie som , no je to kúsok - tak vzdušnou čiarou 100m , poznám sa tak trochu s pánom prezidentom M.M. Csc. - má tu u mňa v práci nejaké svoje ,, vecičky ,, o B.P. a jeho Divadle , bol TU pred mesiacom..keď znova príde ...navrhnem mu spoluprácu ;)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-03-03 21:51:15+01
členom Povalača nie som , no je to kúsok - tak vzdušnou čiarou 100m , poznám sa tak trochu s pánom prezidentom M.M. Csc. - má tu u mňa v práci nejaké svoje ,, vecičky ,, o B.P. a jeho Divadle , bol TU pred mesiacom..keď znova príde ...navrhnem mu spoluprácu ;)
keď budeš s M&M tak že ho pozdravujem a nech pozdravuje Natali a všetko ostatné čo je po nej :) ináč ja keď dôjdem do šenku tak to bude jaka šupa si zober voľno :)

leto
2010-03-03 21:55:01+01
áno,jarka by už mohla prísť,,, :))

Koma
ocenenie redakciou 2010-03-03 22:15:19+01
keď budeš s M&M tak že ho pozdravujem a nech pozdravuje Natali a všetko ostatné čo je po nej :) ináč ja keď dôjdem do šenku tak to bude jaka šupa si zober voľno :)
musíš dať vedieť dopredu, lebo teraz je to ťažko...sme v práci už len dvaja, jeden tu zostať nemôže sám...sa mi dosť ťažko uvoľnuje - offsajdovo :) ..ináč aj teraz v nej sedím :)))...sa mi doma trochu porúchal počítač, zaviezol som manželku domov a vrátil sa znova k počítaču..k ephotu...do roboty , veď hovorím: asi budem chorý :-) Ále nie , lakujem...mal som vybaviť len nejakú súrnu poštu...stránku som si spustil len tak, mimochodom :-)

Koma
ocenenie redakciou 2010-03-03 22:19:44+01
áno,jarka by už mohla prísť,,, :))
jarka je už za dverami... ináč - dneska išla chvíľu na krátku vychádzku po ulici - som videl,... v minisukni ;)

leto
2010-03-03 22:33:28+01
no,práve som pozrel čo sa sem chystá,a myslím,že jarka by mala ešte minisuknu zavesiť do skrine,kosno ešte bude,,, :(

Wiki
2010-03-04 09:27:34+01
Najviac cloveka nastve, ked cely tyzden svieti slnko, na oblohe slahacka a baranceky, dni ako vymalovane...pride vikend a zacne snezit a prsat, k tomu vietor...
Asi treba zalobovat na najvyssich miestach, aby aspon jeden vikendovy bol fotogenicky. ;)

2010-03-11 18:05:37+01
pisem, pisem a ked chcem odoslat prispevok, vraj vlakno neexistuje :o) zeby nedavalo zmysel? ;o) clovek chce poradit a nemoze...no toto...som pohorseny :o)))

Strana 169 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()