...ale sa čudujem, že si pamätáš priezvisko....:)...hej hej ok bude ti odpustené :)
no tú závisť ber s rezervou :)
musím sa priznať že tvoje oblúbené žánre (street, abstrakt, makro, akt) ma do varu vôbec nedostávajú teda nezávidím ti ten úspech ;)
no tú závisť ber s rezervou :)
musím sa priznať že tvoje oblúbené žánre (street, abstrakt, makro, akt) ma do varu vôbec nedostávajú teda nezávidím ti ten úspech ;)
....ty už ani nevieš čo by si napísal ;)))))))....to aby som začal dedinskú ligu fotiť :)))))))))
....ty už ani nevieš čo by si napísal ;)))))))....to aby som začal dedinskú ligu fotiť :)))))))))
no kamaráte keď so športovou fotkou získaš ´ocenenie´ foto dňa, vybozkávam ti ruky nohy :D :D
(no nehovorím že sa to nedá, tí naozaj dobrí ako dodo_bb už to mali, ale v topke sú samé krajinky,cecky a dzeci)
môj rebríček: krajinky, cecky, dzeci, ftáčik, niečo v súvislosti s práve ukončeným Ws, iné.
ale ako som hovoril chystám útok: v krajinke fotiť cecky a dzeci...
ked už ani tak sa nepresadím tak ti darujem tele :D :D
offtopic 2 :o)
(no nehovorím že sa to nedá, tí naozaj dobrí ako dodo_bb už to mali, ale v topke sú samé krajinky,cecky a dzeci)
ale ako som hovoril chystám útok: v krajinke fotiť cecky a dzeci...
ked už ani tak sa nepresadím tak ti darujem tele :D :D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa