Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-09 15:52:55+02
príspevok od: conan7
len nie že mi to spravíš niekde na verejnosti...
neboj dám si pozor :) si videl že cako je už R to je super no ne :) akurát neviem čo to znamená :)

conan7
2010-04-09 16:06:03+02
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
neboj dám si pozor :) si videl že cako je už R to je super no ne :) akurát neviem čo to znamená :)
hej videl, zožrala ma závisť :D :D :D ale neeee :)
to je message pre nás bežných smrteľníkov pán art! keď sa budeme snažiť, a učiť sa, a vzdelávať sa oné čojaviemčo tak aj s nami môže byť rozhovor!
ale keby bol rozhovor nebodaj s maTTom, tak spravím rituálnu samovraždu niekde na námestí ;) :D

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-09 16:09:46+02
ale furt neviem čo je to R akože Ramenáč?

conan7
2010-04-09 16:25:53+02
ale furt neviem čo je to R akože Ramenáč?
redakcia môj zlatý redakcia (aspoň si myslím)
že ocenenie od redakcie.

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-09 16:31:19+02
redakcia môj zlatý redakcia (aspoň si myslím)
že ocenenie od redakcie.
Redakcia :( to ten ramenáč mi prišlo lepšie :-):-):-):-):-).

conan7
2010-04-09 16:37:48+02
Redakcia :( to ten ramenáč mi prišlo lepšie :-):-):-):-):-).
keď dostaneš to ocenenie môžeš o to požiadať, že chceš status Ramenáč :)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-04-09 16:55:56+02
keď dostaneš to ocenenie môžeš o to požiadať, že chceš status Ramenáč :)
najskôr bude atiart on je skôr v abecede .:).:).:)..:).:..:).:).:)..:.

conan7
2010-04-09 17:09:43+02
najskôr bude atiart on je skôr v abecede .:).:).:)..:).:..:).:).:)..:.
tak sa vykastrujem zubami :D :D

maTTo_corp
2010-04-09 20:38:20+02
hej videl, zožrala ma závisť :D :D :D ale neeee :)
to je message pre nás bežných smrteľníkov pán art! keď sa budeme snažiť, a učiť sa, a vzdelávať sa oné čojaviemčo tak aj s nami môže byť rozhovor!
ale keby bol rozhovor nebodaj s maTTom, tak spravím rituálnu samovraždu niekde na námestí ;) :D
načo samovraždu, rád to urobím sám :))))))))..aj keď na špinavú robotu extra niesom ale toto je o presvedčení ;)))))))))

conan7
2010-04-09 20:49:16+02
príspevok od: maTTo_corp
načo samovraždu, rád to urobím sám :))))))))..aj keď na špinavú robotu extra niesom ale toto je o presvedčení ;)))))))))
super. tak to môžeme aj teraz, ja ti zaplatím aj cestu, len musíš slúbiť že to nebude bolieť (či dlho bolieť)...guľka do hlavy či niečo podobné by som hľadal.

maTTo_corp
2010-04-09 20:51:06+02
super. tak to môžeme aj teraz, ja ti zaplatím aj cestu, len musíš slúbiť že to nebude bolieť (či dlho bolieť)...guľka do hlavy či niečo podobné by som hľadal.
...ja ti zaplatím aj let lietadlom ak z neho vyskočíš bez padáka

maTTo_corp
2010-04-09 20:51:37+02
..v podstate to bude vražda....chápeš, vydieranie....a kto by nechcel peniaze ;)))))))))))))

conan7
2010-04-09 20:54:42+02
...ja ti zaplatím aj let lietadlom ak z neho vyskočíš bez padáka
to je príliš dlhá smrť, to by som nechcel. niečo rýchlejšie, čo by so mnou končil za zlomok sekundy, ako moment prekvapenia vieš. Lebo aj vlak je riešenie, ale na tom je zlé to, že tam musíš čakať jak debil, kým ten vlak príde...

maTTo_corp
2010-04-09 20:56:43+02
to je príliš dlhá smrť, to by som nechcel. niečo rýchlejšie, čo by so mnou končil za zlomok sekundy, ako moment prekvapenia vieš. Lebo aj vlak je riešenie, ale na tom je zlé to, že tam musíš čakať jak debil, kým ten vlak príde...
tak ja ti s rýchlou moc nepomôžem.....aj na dejepise som mal rok-dva dozadu referát o spôsoboch popráv a mučenia....takže ja som skôr na iné ;)))

conan7
2010-04-09 21:00:29+02
tak ja ti s rýchlou moc nepomôžem.....aj na dejepise som mal rok-dva dozadu referát o spôsoboch popráv a mučenia....takže ja som skôr na iné ;)))
mám na to knihu

a oné no škoda :( myslel som si že mi pomôžeš, ved možno niekto sa nájde...

maTTo_corp
2010-04-09 21:02:21+02
mám na to knihu

a oné no škoda :( myslel som si že mi pomôžeš, ved možno niekto sa nájde...
akú? o mučení? ale ba :)))))

conan7
2010-04-09 21:06:47+02
akú? o mučení? ale ba :)))))
hej hej. fakt. ako e-book, len som sa k tomu nedostal, radšej som čítal knihy o kompozícií, mučiť asi budem zriedkavo :)

maTTo_corp
2010-04-09 21:10:11+02
hej hej. fakt. ako e-book, len som sa k tomu nedostal, radšej som čítal knihy o kompozícií, mučiť asi budem zriedkavo :)
ja by som si práveže rád prečítal, veď je to tak inšpirujúce...a ukľudňujúce ak máš nervy, predstavíš si čo by si dotyčnému urobil a hneď je ti dobre na duši :))))))))....aj ten referát ma bavilo robiť, však som si tému sám vybral ;)))))

conan7
2010-04-09 21:13:55+02
ja by som si práveže rád prečítal, veď je to tak inšpirujúce...a ukľudňujúce ak máš nervy, predstavíš si čo by si dotyčnému urobil a hneď je ti dobre na duši :))))))))....aj ten referát ma bavilo robiť, však som si tému sám vybral ;)))))
ale fuj. ved vieš ja som taký mierumilovný-nekonflikný pacifista ja nemusím také veci ;) oné ale dám ti niečo iné. každý deň si raz pozrem a umieram z toho. najprv som nič z toho nerozumel, potom chalani východňári mi to preložili. svetové to je, neviem či si už videl :)

http://www.youtube.com/watch?v=R4splHJmkdQ

maTTo_corp
2010-04-09 21:18:35+02
ale fuj. ved vieš ja som taký mierumilovný-nekonflikný pacifista ja nemusím také veci ;) oné ale dám ti niečo iné. každý deň si raz pozrem a umieram z toho. najprv som nič z toho nerozumel, potom chalani východňári mi to preložili. svetové to je, neviem či si už videl :)

http://www.youtube.com/watch?v=R4splHJmkdQ
ja tieto xujoviny moc nemusím....ti pošlem iné..;)

http://www.youtube.com/watch?v=u8dLRaHDtbI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=lZsM9HW5cjw

Strana 183 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()