na 0. neoficiálne ephoto stretko. zaujímavé že do BA ideš že ruky nohy polámeš :)
takže sa už aj Nitra pripojila do siete...pekné :o)
to vieš, Prešpork sa v niečom od Zoboru líši...ale píšeš v prítomnom čase, aj keď je to už minulý...
počuj láska, prečo nereaguješ? vieš kde je ephotoshop a ako sa tam viem dostať napr. z hlavnej autobusovej stanice?
no bol som v dvoch konkurenčných v ba ale v ephoto som ešte nebol a ani som nepatral :) ale keby som vedel adresu tak jasné že viem ako sa tam dostať ale určite to majú na stránke alebo na stránke :)
no bol som v dvoch konkurenčných v ba ale v ephoto som ešte nebol a ani som nepatral :) ale keby som vedel adresu tak jasné že viem ako sa tam dostať ale určite to majú na stránke alebo na stránke :)
majú dpč, ale čo mi to hovorí že niekde v Ružinove. Ja nepoznám veľkú dedinu. víš...
offtopic 2 :o)
no ďalej.
Kto bol ovešaný ako vianočný stromček na zatial jedinej ephoto-chate drahými sklami a kto bol organizátorom akcie?
stromčekom bol ´Dlhý jazyk´ a organizovalo to viac ľudí - okrem kakauka ešte dvaja :o)
zostáva už len 368 :o)
veru tak, ja už len Prezidentovo :o)
to vieš, Prešpork sa v niečom od Zoboru líši...ale píšeš v prítomnom čase, aj keď je to už minulý...
Autobus 75 zástavka Nevädzová
Autobus 78 zástavka Súmračná alebo Maximiliána Hella
Autobus 50 zástavka Tomášikova alebo Maximiliána Hella
Električky 8, 9, 14 zástavka Tomášikova alebo Súmračna
Trolejbusy 201, 202 zástavka Gagarínova
toto mi nič nehovorí...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre