šak Martinko ti povedal, že ťa má rád, ty si ho predtým nazval malý Mozart, no niečo tam bude :o)) som tak premýšľal, hlboko a sústredene, že keď už nemáš šťastie u žien, či nie je lepšie uvažovať, kudy vede cesta a či tá súčasná je tá správna ;o))
šak Martinko ti povedal, že ťa má rád, ty si ho predtým nazval malý Mozart, no niečo tam bude :o)) som tak premýšľal, hlboko a sústredene, že keď už nemáš šťastie u žien, či nie je lepšie uvažovať, kudy vede cesta a či tá súčasná je tá správna ;o))
no tuto musím použiť moje porekadlá, čo som si vymyslel sám po ťažkých životných skúsenostiach:
1. Preto že som škaredý ešte nemusím byť buzerant!
2. Preto že ma ženy nemajú rady, tak to ešte neznamená že ich nemôžem mať rád ja ich.
to vieš, keď ti zabudnú v Paríži naložiť batožinu, potom sa aj plány menia...neviem, či tento týždeň, možno budúci, no zajtra večer sú nejaké jednania, na základe ktorých budem vedieť bližie...snáď nezablúdiš, však si už veľký chlapec :o)
to vieš, keď ti zabudnú v Paríži naložiť batožinu, potom sa aj plány menia...neviem, či tento týždeň, možno budúci, no zajtra večer sú nejaké jednania, na základe ktorých budem vedieť bližie...snáď nezablúdiš, však si už veľký chlapec :o)
offtopic 2 :o)
1. Preto že som škaredý ešte nemusím byť buzerant!
2. Preto že ma ženy nemajú rady, tak to ešte neznamená že ich nemôžem mať rád ja ich.
no to druhé sa už začína trošku meniť :/
2. a začína sa to meniť v prvej polke či v druhej? :o)
2. no samozrejme mení sa druhá polka...
2. fakt? ty brďo, tak daj jej exif, nech som v obraze :o)
PS: bude pokračovanie :) len nevedno kedy :P....a fotka dňa asi nie, to nie je moja prioritná ambícia :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa