mám v pohode náladu :))) ale prešiel si len z blata do kaluže Roland ...:D ok nechváliš, ale spomínaš to tak často ako Pali Strhák 7Dčko alebo novú 100ku :DDd
mám v pohode náladu :))) ale prešiel si len z blata do kaluže Roland ...:D ok nechváliš, ale spomínaš to tak často ako Pali Strhák 7Dčko alebo novú 100ku :DDd
ggggrrrrrrrrrr to nerob :) ale teraz si mu dal, pevne dúfaj že sem nepríde, ale v poslednej dobe zas hlási potrebu každú fotku hlava-nehlava tlačiť na A4, nebodaj A3, nechcel som mu napísať, že kto to bude financovať :D
ggggrrrrrrrrrr to nerob :) ale teraz si mu dal, pevne dúfaj že sem nepríde, ale v poslednej dobe zas hlási potrebu každú fotku hlava-nehlava tlačiť na A4, nebodaj A3, nechcel som mu napísať, že kto to bude financovať :D
Ak sem príde, tak tu postne aj fotku na ktorej bude držať 7D s nasadenou 100mm....samozrejme v a4 formáte :))) ešteže má Pali vtipnú povahu...či? ;D
Ak sem príde, tak tu postne aj fotku na ktorej bude držať 7D s nasadenou 100mm....samozrejme v a4 formáte :))) ešteže má Pali vtipnú povahu...či? ;D
no on je velký dodrbávač tiež, pekne sme sa našli :D :D nie on furt postuje tú rozmazanú, nesprávne ostrenú fotku ked drží mark IV a pozerá na to keby to bolo neviem čo :D
no on je velký dodrbávač tiež, pekne sme sa našli :D :D nie on furt postuje tú rozmazanú, nesprávne ostrenú fotku ked drží mark IV a pozerá na to keby to bolo neviem čo :D
jj sorry omyl - mark IV :DDDDD ten pohľad pripomína ovečky....taký...´wtf?!´ :DD
Ináč ked sme pri oceneniach na konci roku, odporučil by som aby bol náš DJ, Mišo ocenený ako Zakladateľ roka alebo Vlákno roka, lebo jeho témy offtopic a offtopic II majú nekompromisne najviac príspevkov :)
offtopic 2 :o)
a k téme: ten pohľad by som nazval skôr infantilný ;)
a k téme: ten pohľad by som nazval skôr infantilný ;)
Neviem či poznáme seriál Supernatural, vyzeráš presne ako Sammy Winchester :)
Neviem či poznáme seriál Supernatural, vyzeráš presne ako Sammy Winchester :)
...nepoznám, ale našiel som si ho....je tam istá podobnosť, ale on sa tvári moc seriálovohviezdne.....;))
....a náhodou...prečo len 16ky a z pokecu ? ;)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa