ale hneť ako si zadal ten nešťastný termín som ti povedal že mám v tedy firemnú promoakciu. Vieš predstavenie 1D mark IV a 7D bolo hodne dôležité a v BB ich do vtedy nik vidieť nemohol. V podstate 1D mark IV asi nikde inde vtedy človek do ruky nedostal. Aj teraz viem kedy mám voľno ešte sa mi dá s nim trochu hýbať ale ak dáš termín ktorý som mimo zas to budem musieť žiaľ odrieknuť
UŽ nevadí, nasleduje citát: ´mám v pi*i celý svet, aj teba...´ koniec citátu :D nebrať osobne ok? :P :D
keby bol každý taký pekný ako vy tak by to nebolo také zaujímavé vieš :D :P
ale hneť ako si zadal ten nešťastný termín som ti povedal že mám v tedy firemnú promoakciu. Vieš predstavenie 1D mark IV a 7D bolo hodne dôležité a v BB ich do vtedy nik vidieť nemohol. V podstate 1D mark IV asi nikde inde vtedy človek do ruky nedostal. Aj teraz viem kedy mám voľno ešte sa mi dá s nim trochu hýbať ale ak dáš termín ktorý som mimo zas to budem musieť žiaľ odrieknuť
šak mne to nemusíš vysvetľovať, ja ťa za to bičíkom nevymlátim, to povedz doma :o))) tak mi napíš do SS termíny a bude :o)
ste videli? http://www.ephoto.sk/plugins/showBazaarAds/?id=8542 :) mile ze pan Maros nechal email alebo kontakt na seba aby napisal co a ako mu ukradli :)
offtopic 2 :o)
keby bol každý taký pekný ako vy tak by to nebolo také zaujímavé vieš :D :P
vysoká, dlhú rovné blond vlasy, netýraj ma :)
fakt mám pokračovať ďalej??? :-DDD
bohužiaľ :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie