ježíííííííííííííííš :DDDDD ale vidíš presne toto furt hovorím....čo by bolo ephoto bez granka, javelina, duroslava, mrca, strhaka, ultru.......:) by to tu nestálo ani za ťaví pľuvanec....juuuj díky hneď mám lepšiu náladu :)))
ježíííííííííííííííš :DDDDD ale vidíš presne toto furt hovorím....čo by bolo ephoto bez granka, javelina, duroslava, mrca, strhaka, ultru.......:) by to tu nestálo ani za ťaví pľuvanec....juuuj díky hneď mám lepšiu náladu :)))
...dofrasa ani nenechá človeka sa zasmiať! fotiť by som išiel len momentálne nemám foťák doma......ale pôjdem sa učiť aby som tu náhodou niekoho nepohoršoval :)))))
...dofrasa ani nenechá človeka sa zasmiať! fotiť by som išiel len momentálne nemám foťák doma......ale pôjdem sa učiť aby som tu náhodou niekoho nepohoršoval :)))))
tak tak len sa pekne uč určite ešte stale máš čo a až budeš všetko vedieť vieš jak sa budeš potom smiať ? Takto :DDDDDDDDDDDDD
fu ha ty máš že akú pravdu vážne sa teraz pôjdem do kgb pubu zamyslieť nad zmyslom svojho života dám si potom ten sivý župan a motúz okolo pása a sandále a pôjdem pomali do toho tibetu nájsť pokoj v duši a zoberiem asi aj tu nvotovú že ona to tam pozná . Najviac ma zaujalo označenie Taki :D
tento chlapec je zvlasty patron najprv mal v profile cele meno a bydlisko a ked mi raz sprosto v diskusii vynadal zrazu si zmenil aj bydlisko a potom ho uplne vymazal a meno tiez vymazal
zvlastne ako sa vie niekto pokakat z vlastnych drzych reci.
nevadíííí, afkaa ho odhalil potom aj fotku sem dal :) neviem či si to sledoval vtedy :)
aj tebe vynadal? ja som si všimol len že ako pustil do MaTTa...
....však hej ale to len do budúcna.....s tým čo spravil už veľa nenarobí.....on sa tam pustil do viacerých....ale je to iný frajer keď si zmenil meno aj adresu :))))) takých mám rád :)
....však hej ale to len do budúcna.....s tým čo spravil už veľa nenarobí.....on sa tam pustil do viacerých....ale je to iný frajer keď si zmenil meno aj adresu :))))) takých mám rád :)
pamätáš sa ako ho afkaa odhalil :D :D ja som umieral :D
offtopic 2 :o)
čítaj :)
čítaj :)
zvlastne ako sa vie niekto pokakat z vlastnych drzych reci.
aj tebe vynadal? ja som si všimol len že ako pustil do MaTTa...
kto chce kam pomozme mu tam
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa