to áno, ale zabúdajú na jednu vec - bez fanúšikov ju nebude z čoho vyplácať...tu sa ukázali brutálne rezervy v tých štruktúrach, ktoré majú dozerať na regulérnosť zápasu...
je to vymyslené neboj. sú mužstvá ktoré tam musia byť jednoducho. čo myslíš ktorý semifinálový zápas zaujíma viac divákov? napr. paraguaj-mexiko alebo nemecko-španielsko?
je to akože divácky ´atraktívnejšie´. to viacerí konzumujú. to je jedno že nič nehrajú.
je to vymyslené neboj. sú mužstvá ktoré tam musia byť jednoducho. čo myslíš ktorý semifinálový zápas zaujíma viac divákov? napr. paraguaj-mexiko alebo nemecko-španielsko?
je to akože divácky ´atraktívnejšie´. to viacerí konzumujú. to je jedno že nič nehrajú.
tak to finále bolo pokiaľ ide o hru ozaj o ničom...ale zas aj rozhodca....však čo tam on pískal to musí byť pre hráčov dosť na psychiku už
Myslím že môže byť nie je to až tak zlé keď nemám s kým dnes piť no hádam sa niekto nájde som si spomenul je je jé :) trošku mi prepína z toho tepla ale zas je to ot takže poho michal ne :)
Myslím že môže byť nie je to až tak zlé keď nemám s kým dnes piť no hádam sa niekto nájde som si spomenul je je jé :) trošku mi prepína z toho tepla ale zas je to ot takže poho michal ne :)
a čo chceš zase zapíjať? dal by som si že dobrú červenú Vineu a tu ju nikde nemajú, rozmýšľam, že či v BA nie je dobrá :o)
to nemyslis vazne red vinea ja v kazdom markete :))a ja by som si dal normalnej houbovej caj :)))
to ja viem, ale nie je market ako market :o)) niečo v štýle - čaj chutí lepšie na Štefánikovej chate pod Ďumbierom ako doma z konvice :o)
z dubákov čaj nenavarím, ale mám zelenú opicu a jazmínového Bieleho kinga :o)
offtopic 2 :o)
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/profil-uzivatela/?id=14932
všimol som si, už som reagoval :)))
z dubákov čaj nenavarím, ale mám zelenú opicu a jazmínového Bieleho kinga :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa