ako som vydedukoval, fotil to ten druhý profi. tiež prípad. seťák a interný blesk a ideš. niekto im dohodil asi kšeft...
ups, chybička se vloudila :o)
tak dohodil, nie každý na interný blesk či svetelné sklá, niekto ani nevie, čo to je a niekto vie možno aj z hovna upliesť bič, ktovie :o)
tak sa dostaň na jednu, ukáž techniku, urob lepšie fotky, urob promo a za dobrý peniaz foť :o)
ked sa tam nejako dostaneš, dekan ti je známy či neviem proste ako, tak máš vymalováno. jedna z najlepších zákaziek.
ked mal bratranec Ing promócie v BA, mali na statíve (+guľová hlava) foťák a ako preberali diplom cvakali tak, že ani sa tam fotograf nepozrel. nastavili to na fix, napr podľa nižšej baby, a stalo sa že u chalanoch bola kravata ostrejšia ako tvár. a stačil by malý pohyb s guľovou hlavou. ale nie, oni mali v pi*i jednoducho.
to je normálne, keď kvantita víťazí nad kvalitou :o)
potom pod pódium si sadol chalan s 1D + 70-200 f2.8 externý blesk s nejakým bouncerom a ked sa objavil pravdepodobne jeho príbuzný , tak začal fotiť, potom páni profesionáli velice namietali aby sa tam nemiešal :)
to vieš, prišiel ´fušer´ :o) vitaj na Slovensku, v štáte neobmedzených možností :o) kde sa ale ešte nájdu ľudia, čo majú aj chrbtovú kosť (nezvyk v tejto dobe), ale o to viac si ich človek váži :o)
offtopic 2 :o)
ved profi. čo poviete?
trošku ma bolí hlava od toho ako som búchal do steny.
ved profi. čo poviete?
trošku ma bolí hlava od toho ako som búchal do steny.
tak dohodil, nie každý na interný blesk či svetelné sklá, niekto ani nevie, čo to je a niekto vie možno aj z hovna upliesť bič, ktovie :o)
ked mal bratranec Ing promócie v BA, mali na statíve (+guľová hlava) foťák a ako preberali diplom cvakali tak, že ani sa tam fotograf nepozrel. nastavili to na fix, napr podľa nižšej baby, a stalo sa že u chalanoch bola kravata ostrejšia ako tvár. a stačil by malý pohyb s guľovou hlavou. ale nie, oni mali v pi*i jednoducho.
proste na grc :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa