tož dík...to bolo len také trochu oddýchnutie očí, kým sa poriadne dostanem do postele po dvoch dňoch :o) ale čo ma aj štve, že nejak tie Mlyny nevydali...
šak si jak Palo, len rozprávaš a nakoniec nič z toho :))))))))))
netrep, moje slovo plati, len tu mi to zatienili dlezitejsie veci...keby to bolo v BA ci BB, tak tam som bol casto, ale NR trochu od ruky, čo by som isiel specialne len na to...
netrep, moje slovo plati, len tu mi to zatienili dlezitejsie veci...keby to bolo v BA ci BB, tak tam som bol casto, ale NR trochu od ruky, čo by som isiel specialne len na to...
...dnes je to tu nejaké divné...ukazuje mená autorov, ukazuje priemer bodovaní bez toho, aby som fotku bodoval...kde je chyba? myslíte, že to spôsobil banerový systém? :)
...dnes je to tu nejaké divné...ukazuje mená autorov, ukazuje priemer bodovaní bez toho, aby som fotku bodoval...kde je chyba? myslíte, že to spôsobil banerový systém? :)
funguje to vždy 1-2-ého v mesiaci...napr. aj v galérií vidíš autora pri fotkách, ktoré boli uploadnuté do 02:00...potom už nie...
že dva rovnaké komenty k jednej fotke odo mňa v rozdielnom čase...len nechápem, ako a kedy, keď som text 2x nepísal...aký škriatok zaúradoval, netuším...
že dva rovnaké komenty k jednej fotke odo mňa v rozdielnom čase...len nechápem, ako a kedy, keď som text 2x nepísal...aký škriatok zaúradoval, netuším...
ale nejaký koment si písal s tým, že napíšeš dvom to isté...či nie toto?
offtopic 2 :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa