a viete čo som ja rozmýšlal? keby som aj ja nejak ulovil takú bearovu 200ku f1.8, potom keby som kúpil TC 2x, tak by som mal ako 400 f3.6 (či 3,5?) za cca 3000 €, a nemusel by som kupovať 400 f2.8 za 7000 €. no čo vravíte :)
a viete čo som ja rozmýšlal? keby som aj ja nejak ulovil takú bearovu 200ku f1.8, potom keby som kúpil TC 2x, tak by som mal ako 400 f3.6 (či 3,5?) za cca 3000 €, a nemusel by som kupovať 400 f2.8 za 7000 €. no čo vravíte :)
tak tak, teraz sme kúpili auto za 7500 €, prinesú domov a pýtajú sa ma, no čo povieš? a ja, že dobré pekné určite pekné, ale keby ste tie dali mne, mohol by som si kúpiť môj vysnívaný objektív :)))))
inak na mňa pozerali :)
a načo by ti bol, však aj tak nefotíš...či už hej? :o)
ved jasné že nie :) (to aby si mal pravdu) :)))))
ale vyzeralo by to dobre nie, vieš ako to nosia nie? našróbovať na monopod a šup na plece :))) potom by som chodil vážnym výrazom okolo ihriska a niekedy by som sa zastavil, šteloval a keby sa ma niekto spýtal či neukážem fotky, by som povedal, sorry už som poslal do agentúry cez net :)))))))))
neprepol si si klávesnicu na svahílštinu, lebo akosi divne píšeš :o)
tam netreba veľa bubákov, akurát cesta+čosi navyše :o) asi 50 podľa skromnosti :o)
offtopic 2 :o)
inak na mňa pozerali :)
ale vyzeralo by to dobre nie, vieš ako to nosia nie? našróbovať na monopod a šup na plece :))) potom by som chodil vážnym výrazom okolo ihriska a niekedy by som sa zastavil, šteloval a keby sa ma niekto spýtal či neukážem fotky, by som povedal, sorry už som poslal do agentúry cez net :)))))))))
što je to matroš? :))))))
nemám peniaze šéfbrácho. budem rád ked splatím tokinu...
tam netreba veľa bubákov, akurát cesta+čosi navyše :o) asi 50 podľa skromnosti :o)
lebo tolko viem požičiať :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa