ver tomu ze sa uz nerehni ako to bolo ked sa jej fotky chvalili do nebies...treba napisat karolovi nech ku grankovemu nicku prihodi nejaku obdobnu znacku SIS ....sak ten tu vycmucha secko :-D
ver tomu ze sa uz nerehni ako to bolo ked sa jej fotky chvalili do nebies...treba napisat karolovi nech ku grankovemu nicku prihodi nejaku obdobnu znacku SIS ....sak ten tu vycmucha secko :-D
a čo, nemáš ich rád? ..však to je jedno šmakovné disco funky ;)) skvelá kapela :)
mám od nich jednu kazetu, že originál, aj tú som vyhral niekedy dávno a počul som z nej jednu pesničku a dosť :o) akosi mi to nereže do môjho fajnového ucha :o))
mám od nich jednu kazetu, že originál, aj tú som vyhral niekedy dávno a počul som z nej jednu pesničku a dosť :o) akosi mi to nereže do môjho fajnového ucha :o))
film sa už v offtopicu preberal, aj muzika, brunety vs.blondíny, (naj)sexi Efoťáčk(a)(y) sa tiež spomenuli, chľast a tak...treba vymyslieť niečo ďalšie :o)
tiež som videl :) fakt dobre spravené :) ževraj bude druhá časť :)
veď sľúbil že sa za 3 skúrené roky vráti :) 99% ľudí mi povedalo že som divný keď sa mi to páčilo ale mne je to jedno ja som ten film pochopil a je mi ľúto že niekto ne :(
veď sľúbil že sa za 3 skúrené roky vráti :) 99% ľudí mi povedalo že som divný keď sa mi to páčilo ale mne je to jedno ja som ten film pochopil a je mi ľúto že niekto ne :(
hej. nie darmo sa tam nakrúcalo tam kde sa nakrúcalo :) aj mne sa páčilo, urdžalo to vo mne napätie až do konca.
a oné Granka si nevšímaj on pozerá len také že Danielle Steel, Rosamunde Pilcher, Inge Lindström a podobné...
offtopic 2 :o)
aale ja nerozumiem anglicky, ten názov neviem, čo znamená ;o))
aale ja nerozumiem anglicky, ten názov neviem, čo znamená ;o))
a oné Granka si nevšímaj on pozerá len také že Danielle Steel, Rosamunde Pilcher, Inge Lindström a podobné...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa