to hej, kazdy den oslavy ze si sa dozil dalsieho dna :-))) ale tak zase by si setril na opalovacich , nenarobil by si sa v zivote, vyhody aj nevyhody:-)
a mne furt hovoria nech držím papuľu, že som ešte mladý...tak už ozaj neviem :))))
kvôli mne si si nemusel zmeniť fotku, mňa sa nemusíš hanbiť :o) dosť, že sa ma hanbí každé druhé žiena od 0 po neviemkoľko :o)
neboj, keď budeš starý, tiež ti to povedia, takže si zvykaj :o)
kvôli mne si si nemusel zmeniť fotku, mňa sa nemusíš hanbiť :o) dosť, že sa ma hanbí každé druhé žiena od 0 po neviemkoľko :o)
to je presne preto :D trafil si klinec do hlavy teraz veru :D
keby len teraz :o) hovoria o mne, že som moc všímavý okrem iného, čo je často na škodu, zvlášť keď sa to spojí s mojou úprimnosťou, ale tak čo už...som iný :o))
keby len teraz :o) hovoria o mne, že som moc všímavý okrem iného, čo je často na škodu, zvlášť keď sa to spojí s mojou úprimnosťou, ale tak čo už...som iný :o))
na úprimnosť tu máme iných chrapúňov ;D....bože, teraz keĎ si spomeniem čo mi Ľubo u seba rozprával tak mi neskutočne ťahá kútiky na všetky strany :D
a ja som nasratý, prišiel som z roboty a zas na mňa nabehli ephoto-kukláči :)
rozhodni sa ty v tomto smere, že kto má zvrátený pohľad na vec, alebo víš čo je*em na to, nebudem sa rozpisovať :)))))
offtopic 2 :o)
rozhodni sa ty v tomto smere, že kto má zvrátený pohľad na vec, alebo víš čo je*em na to, nebudem sa rozpisovať :)))))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa