no ale koho tu nevidím :o) som myslel, že ťa ukradli, že zoženiem ľudí na pátraciu akciu a potom sa napíše príbeh fotografie ;o))
1. keď ho Marcel napíše
2. bol, vraj bolo super, témy boli: zaostri, portrét, zo steny, dávna spomienka, náraz, vyšívala, v perinách, padám, priania, strih, hranica, navyše :o)
hrkú-hrkú ;o))
neblázni, ide zima, vlasy nechaj, lebo aj pri tom pasírovaní cez okno ich treba, hlava sa ti potom bude lesknúť ako konské gule a ty iste nechceš vyzerať ako vec pomimo :o))
ta co myslíš prečo ja tu aani inde nemám fotku? chcem dosiahnuť aby som nemal fotku ani na občianskom. proste všetok obrazového materiálu o sebe chcem likvidovať a páliť ako inkvizícia :)
prosím všetkých ephoťákov aby sa zamerali na fotenie užívateľa conan7 na foto slovakia lebo on nemá čo stratiť a hlavne popularitu nesmierne miluje :) cieľ označím na mieste laserom
offtopic 2 :o)
1. keď ho Marcel napíše
2. bol, vraj bolo super, témy boli: zaostri, portrét, zo steny, dávna spomienka, náraz, vyšívala, v perinách, padám, priania, strih, hranica, navyše :o)
Gúgel je dnes asi pokazený či čo :o)
si rozmyslím, že čo za to :o))
neblázni, ide zima, vlasy nechaj, lebo aj pri tom pasírovaní cez okno ich treba, hlava sa ti potom bude lesknúť ako konské gule a ty iste nechceš vyzerať ako vec pomimo :o))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa