bol som na chvilu pozriet kamaratku, co robila na bare a pozrel som si prizemie. nestihal som, bol som pozriet znamych v gabcikove na endurach :-). videl som par ludi z redakcie, remyho s krasnou modelkou a par velmi podpriemernych modeliek na hlavnom podiu a na motorke.
nene, nic tak. pekne potichucky som sa poprechadzal a potom pokracoval dalej ;-) verim, ze ste si uzili.
a gulas som mal pri endurakoch. ked sme prisli, uz mali zakazane jazdit, lebo to nebol ich pozemok a policajti mali v blizkosti nejake cvicenie (a chlapci uz neboli zrovna triezvi :-D ), tak uz boli slusne pod parou.
offtopic 2 :o)
ps: kto ma videl na fotoslovakia, ma u mna pivo :-D :-D :-D
bol som na chvilu pozriet kamaratku, co robila na bare a pozrel som si prizemie. nestihal som, bol som pozriet znamych v gabcikove na endurach :-). videl som par ludi z redakcie, remyho s krasnou modelkou a par velmi podpriemernych modeliek na hlavnom podiu a na motorke.
a nie cely zivot je o zenach. len cely moj :-D :-D :-D
a len nech sa ti darí :)))
hlavné pódium bolo zaujímavé a nemyslím teraz na modelky :)
ahaaa...si sa mal chopiť mikrofónu a ohlásiť sa, že si prišiel ;o))
a gulas som mal pri endurakoch. ked sme prisli, uz mali zakazane jazdit, lebo to nebol ich pozemok a policajti mali v blizkosti nejake cvicenie (a chlapci uz neboli zrovna triezvi :-D ), tak uz boli slusne pod parou.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa