počúvam, mám oči otvorené, infošky sa ku mne dostanú odvšelikadiaľ a keď to spojíš dokopy, výsledok je vždy zaujímavý :o)
vidíš, aspoň neminieš na somariny :o)
somarina by bola, keby si to minul na niečo iné...takto je to objektív...však čítaj, čo píšem :o)
preto! ved teraz chápem, zaujíma ma tvoj názor, preto som sa pýtal :)
oné ideš na Faxcopy akciu (Europa)? možno mi pôjdeme s kolegom odtiaľto. či nevieš?
budem budúci týždeň zrejme v BB niektorý deň, len neviem, či v piatok...ak sa mi to podarí spojiť do jedného dňa, bolo by fajn, ak nie, uvidí sa, či tam pôjdem dva dni...ale pozvánku som dostal...
budem budúci týždeň zrejme v BB niektorý deň, len neviem, či v piatok...ak sa mi to podarí spojiť do jedného dňa, bolo by fajn, ak nie, uvidí sa, či tam pôjdem dva dni...ale pozvánku som dostal...
zajtra zavolám Palimu, že čo presne budú mať a tak, či sa treba registrovať alebo neviem...
je 22:22 a po dlhom čase sa hlási rádio eFoto :o)
keďže máme tento víkend v znamení spomienok, bude sa i dnešný playlist niesť v tomto duchu a konkrétne v podaní česko-slovenskej scény :o)
takže na začiatok niečo pamätnícke :o)
offtopic 2 :o)
to je v pohode, ale prakticky už som mal našetrené na 35L teraz šetrím ďalej :)))
vidíš, aspoň neminieš na somariny :o)
oné ideš na Faxcopy akciu (Europa)? možno mi pôjdeme s kolegom odtiaľto. či nevieš?
keďže máme tento víkend v znamení spomienok, bude sa i dnešný playlist niesť v tomto duchu a konkrétne v podaní česko-slovenskej scény :o)
takže na začiatok niečo pamätnícke :o)
Kotvald a Hložek - Holky z naší školky
http://www.youtube.com/watch?v=JqpzWUA-UWs
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie