doporucujem vypnut pc a ist si prevetrat hlavu na vzduch pretoze si mimo obraz zopar ludi z ephota si dalo tu namahu a urobili clanok o tom ako sa spravat na tomto fore bohuzial vzdy sa najde debil ktory to este necital
Doporucit to mozes tak sebe, pretoze nadurdeny si tu akurat tak ty. Mozno by mali este napisat jeden o naivite a o tom, ze netreba brat vsetko vazne, aj tak zo zivota nevyviazneme zivi, a uz vobec netreba brat vazne fora na ephoto, ci ine sk/cz fora o fotografovani.
Misek, zbav sa predsudkov, a vstupuj do diskusii s cistou hlavou, pomaha to. Alebo chces o tom najskor clanok aby si vedel ako to mas robit?
Bohužial nemám.....ale ak by som aj mal , zákon nepustí......a znehodnotené , to som nikdy nezbieral..... V minulosti som však vlastnil slušný arzenál a začína to so mnou zasa šklbať..... No a cena kufríkovej výbavy , (tri hlavne ), .357 Mag , .44 mag. , a .50AE....+ optika...... cca 3300 Eur...... V päťdesiatke prevedení, sólo, asi tak cca 1500 Eur....inak oplatí sa bazarová....tu sa nepredpokladá ,že by bola vyhrkaná , ako je to zvykom u cal.9 mm , kde je včela za bagateľ....
Nuž ako čítam, už začal. Robí iným niečo, čo nechce, aby iní robili jemu. Takže si ho píšem do takej jeden kolónky :o) Stano Stratený si robí puntíky pri komentoch, ja si užívateľov dávam do kolóniek - napr. centi-stopový colštok, čistič, perlorodka z Pepsicoly, lízací okeňák, nafukovačka a tak :o) Raz z toho bude aj nejaké éFoťácke kategorické triedenie v knižnej podobe :o)))
Ono furt to bude tak, že ten \"zlý\" dobrým nebude, ani keby pomohol neviemkomu :o)
Sa tu spomínam a vidím, že puntíky pri komentoch sú už známe (no mal som čo povedať...), tak by som chcel reagovať a trochu to dovysvetliť - puntíky si píšem len pri členoch, ktorých ešte nepoznám a ktorí sú noví. Mnohí si nevedia priznať chybu a píšu mi potom do pošty sprostosti. Aby som mal na pamäti, že pod takýmto človekom sa mi už neoplatí zastavovať, poznačím si to, lebo pamäť už tak dobre neslúži... Neznačím si puntíky za každý komentár, ako možno vznikol dojem (i keď pôvodne som takto začal), na to nemám čas a pri cca 2000 komentároch za rok by som to ani technicky a organizačne nezvládol...
Sa tu spomínam a vidím, že puntíky pri komentoch sú už známe (no mal som čo povedať...), tak by som chcel reagovať a trochu to dovysvetliť - puntíky si píšem len pri členoch, ktorých ešte nepoznám a ktorí sú noví. Mnohí si nevedia priznať chybu a píšu mi potom do pošty sprostosti. Aby som mal na pamäti, že pod takýmto človekom sa mi už neoplatí zastavovať, poznačím si to, lebo pamäť už tak dobre neslúži... Neznačím si puntíky za každý komentár, ako možno vznikol dojem (i keď pôvodne som takto začal), na to nemám čas a pri cca 2000 komentároch za rok by som to ani technicky a organizačne nezvládol...
Musis si zamestnat nejaku asistentku na varenie kavy a zaznamenavanie puntikov
Nuž rozum je na rozmýšľanie. Na pamätanie mám diár zvaný debilníček ;o)
Ftipálku... S takou čerticou sa iné činnosti vykonávajú a nie puntíky zakresľujú, veď to sa ani nedá, pánbožko nám mužom dal dva orgány, ale nemôžeme ich používať súčasne...
Ftipálku... S takou čerticou sa iné činnosti vykonávajú a nie puntíky zakresľujú, veď to sa ani nedá, pánbožko nám mužom dal dva orgány, ale nemôžeme ich používať súčasne...
Ani nie, všetko závisí od toho, kde sa tie puntíky zakresľujú a čím :o) Nuž, kto umí, umí, kto neumí, neumí (ýva) ;o) Poznám ľudí, čo pri sraní čítajú noviny, odkedy vynašli hajzlák, tak i internet, čiže používajú až štyri orgány :o))
neboli to nahodou 2 rozumy? alebo nejak inak pomenovane organy pouzivane na rozmyslanie lebo organ je trebars i pecen, alebo rozny iny zeleny organ na ulici otravujuci zivot...
neboli to nahodou 2 rozumy? alebo nejak inak pomenovane organy pouzivane na rozmyslanie lebo organ je trebars i pecen, alebo rozny iny zeleny organ na ulici otravujuci zivot...
Veru pravdu máš, slovo orgán som nepoužil správne, musím kuknúť do zbierky vtipov, ako to bolo...
KOKOS! 7891 prispevkov... za offtopic sa tentokrat neospravedlnujem
zaloz vlakno kde bude 8000 prispevkov o fotografii a vsetky k teme a budem ta uznavat tipujem ze toto je tak 2/3 fora vsetkych prispevkov,... alebo mozno 1/2
to je neskutocne k tomu sa neda dat snad ani ziadny komentar a podla mna toto vlakno je urcite vacsina fora, mohol by nam v ramci dlhej chvile spravca napisat, ake percento prispevkov tvori toto vlakno, hm?
A inak, prosim Vas, co je toto? http://foto.bazos.sk/inzerat/6928003/FOTOPUSKA-ZENIT-FOTOSNAIPER.php
offtopic 2 :o)
Misek, zbav sa predsudkov, a vstupuj do diskusii s cistou hlavou, pomaha to. Alebo chces o tom najskor clanok aby si vedel ako to mas robit?
V minulosti som však vlastnil slušný arzenál a začína to so mnou zasa šklbať.....
No a cena kufríkovej výbavy , (tri hlavne ), .357 Mag , .44 mag. , a .50AE....+ optika...... cca 3300 Eur......
V päťdesiatke prevedení, sólo, asi tak cca 1500 Eur....inak oplatí sa bazarová....tu sa nepredpokladá ,že by bola vyhrkaná , ako je to zvykom u cal.9 mm , kde je včela za bagateľ....
Aby si patróny kupovať nemusel
Ono furt to bude tak, že ten \"zlý\" dobrým nebude, ani keby pomohol neviemkomu :o)
Neznačím si puntíky za každý komentár, ako možno vznikol dojem (i keď pôvodne som takto začal), na to nemám čas a pri cca 2000 komentároch za rok by som to ani technicky a organizačne nezvládol...
Neznačím si puntíky za každý komentár, ako možno vznikol dojem (i keď pôvodne som takto začal), na to nemám čas a pri cca 2000 komentároch za rok by som to ani technicky a organizačne nezvládol...
Aby si patróny kupovať nemusel
tam je jedna odborníčka na puntíky (len si ju nájdite sami
Načim fešnú sekretárku zamestnať. Verím, že obaja oceníte pohľad na kopce ;o)
www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/153612/
Načim fešnú sekretárku zamestnať. Verím, že obaja oceníte pohľad na kopce ;o)
www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/153612/
Nuž, kto umí, umí, kto neumí, neumí (ýva) ;o) Poznám ľudí, čo pri sraní čítajú noviny, odkedy vynašli hajzlák, tak i internet, čiže používajú až štyri orgány :o))
A inak, prosim Vas, co je toto?
http://foto.bazos.sk/inzerat/6928003/FOTOPUSKA-ZENIT-FOTOSNAIPER.php
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie