Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

2009-09-29 22:42:15+02
príspevok od: Strhak
takže 24teho, super už som si to zapísal, kurnik to je za chvíľu. Jaj jak ten čas letí ;-)
+- jeden den...no je to o 3 tyzdne, preto chcem to mat do konca tohto tyzdna uzavrete, co sa tyka programu a ostatnych veci...

Strhak
2009-09-29 22:47:04+02
príspevok od:
+- jeden den...no je to o 3 tyzdne, preto chcem to mat do konca tohto tyzdna uzavrete, co sa tyka programu a ostatnych veci...
program nemám šajnu, neviem čo sa v tú dobu deje, respektíve nič tu nieje žiadna akcia v tú dobu. Sakra

2009-09-29 22:56:45+02
program nemám šajnu, neviem čo sa v tú dobu deje, respektíve nič tu nieje žiadna akcia v tú dobu. Sakra
ved prave..ked nie, vymyslim futbalovy turnaj :o))

Strhak
2009-09-29 23:03:01+02
príspevok od:
ved prave..ked nie, vymyslim futbalovy turnaj :o))
nehrám futbal ;-) Niečo ale hádam vymyslíme už bude jeseň v plnom prúde a ak nebude zrovna pršať tak by sme mohli niečo v prírode nafotiť. Veď možno sa ešte do vtedy niečo naskytne. A inak čo sa bojíme ak bude guláš tak bude pohoda, veď sa môžeme venovať aj diskusii o našich portfóliach. Ja neviem ale niečo už predsa vymyslíme ;-)

2009-09-29 23:23:54+02
nehrám futbal ;-) Niečo ale hádam vymyslíme už bude jeseň v plnom prúde a ak nebude zrovna pršať tak by sme mohli niečo v prírode nafotiť. Veď možno sa ešte do vtedy niečo naskytne. A inak čo sa bojíme ak bude guláš tak bude pohoda, veď sa môžeme venovať aj diskusii o našich portfóliach. Ja neviem ale niečo už predsa vymyslíme ;-)
ty budes fotit, nie hrat :o)) inak zapas Canon vs. Nikon by bol zaujimavy :o)) alebo moralisti vs. nemoralisti :o)) v kazdom pripade mam v zalohe tento piatok jedno stretnutie ohladom niecoho, pokial sa nepodari jedna vec vybavit a cez vikend dam komplet info kedy, kde, co a ako a za kolko :o))

Strhak
2009-09-29 23:48:30+02
príspevok od:
ty budes fotit, nie hrat :o)) inak zapas Canon vs. Nikon by bol zaujimavy :o)) alebo moralisti vs. nemoralisti :o)) v kazdom pripade mam v zalohe tento piatok jedno stretnutie ohladom niecoho, pokial sa nepodari jedna vec vybavit a cez vikend dam komplet info kedy, kde, co a ako a za kolko :o))
na to naše nemorálne stretko moralisti predsa nemôžu prísť, je to pod ich úroveň ;-) No ak niečo vybavíš ja budem len rád a keď dáš aj o tom vedieť tak úplne super to bude. Idem ja spať, ráno mám stretnutie s významným klientom ohľadom grafického návrhu a tlače propagačných materiálov. Ak to klapne, možno čoskoro kúpim ten objektív EF 24-70mm f/2,8 L ;-)))

2009-09-29 23:53:59+02
na to naše nemorálne stretko moralisti predsa nemôžu prísť, je to pod ich úroveň ;-) No ak niečo vybavíš ja budem len rád a keď dáš aj o tom vedieť tak úplne super to bude. Idem ja spať, ráno mám stretnutie s významným klientom ohľadom grafického návrhu a tlače propagačných materiálov. Ak to klapne, možno čoskoro kúpim ten objektív EF 24-70mm f/2,8 L ;-)))
jasne, do vikendu to chcem stihnut...tak sa snaz, aby si mohol kupit 2 kussy a jeden mi darovat na Vianoce v ramci charity :o))

Strhak
2009-09-30 00:02:02+02
príspevok od:
jasne, do vikendu to chcem stihnut...tak sa snaz, aby si mohol kupit 2 kussy a jeden mi darovat na Vianoce v ramci charity :o))
hahaha aký vtipný, vieš že ma čaká ešte EF 85mm f/1,2 L a to aby som si kúpil ten objektív musím predať dáky stroj aspoň za 30000-40000 € ;-DDD

2009-09-30 00:05:46+02
hahaha aký vtipný, vieš že ma čaká ešte EF 85mm f/1,2 L a to aby som si kúpil ten objektív musím predať dáky stroj aspoň za 30000-40000 € ;-DDD
iba? ked som robil v BA, tak sme kupili velku kopirku na 36´ papier so skladackou na vykresy a samostatnym scanerom asi za milion (este korun) a to sme boli firma s 20-25 ludmi...

Strhak
2009-09-30 00:20:36+02
nieje problém máme aj také v ponuke, dokonca aj niekoľko násobne drahšie, stačí si vybrať a dohodnúť sa na financovaný a zálohových platbách a dáme požiadavku do výroby. Ak by si veľmi túžil po ozaj výkonnej tlačiarni tak máme v ponuke Canon C7000VP a k tomu aby to šlapalo tak ako má ti pribalíme imagePRESS Server A3100. A môžeš sa radovať z ozaj rýchlej tlače a potom dvakrát trikrát do tíždňa ti donesieme celú paletu papiera aby mal stále čo papať ;-) nieje problém stačí zavolať a dohodnúť si termín obchodného stretnutia ;-)))

2009-09-30 00:28:11+02
nieje problém máme aj také v ponuke, dokonca aj niekoľko násobne drahšie, stačí si vybrať a dohodnúť sa na financovaný a zálohových platbách a dáme požiadavku do výroby. Ak by si veľmi túžil po ozaj výkonnej tlačiarni tak máme v ponuke Canon C7000VP a k tomu aby to šlapalo tak ako má ti pribalíme imagePRESS Server A3100. A môžeš sa radovať z ozaj rýchlej tlače a potom dvakrát trikrát do tíždňa ti donesieme celú paletu papiera aby mal stále čo papať ;-) nieje problém stačí zavolať a dohodnúť si termín obchodného stretnutia ;-)))
jasne, uz sa ti zase eurace v ociach premietaju ako vyhernemu automatu :o)) mne staci aj griflik s tabulkou a omalovanka k tomu :o))

Strhak
2009-09-30 00:34:06+02
príspevok od:
jasne, uz sa ti zase eurace v ociach premietaju ako vyhernemu automatu :o)) mne staci aj griflik s tabulkou a omalovanka k tomu :o))
hahaha ani som nepredpokladal že budeš mať záujem o ten stroj keďže je len jeden podobný na slovensku. Inak nechcel by som ho ani zadarmo, to keď na tom dačo pustia tak sa namakajú čo ho treba stále obskakovať a keď sa tam dakde zasekne papier to je paráda ;-)

2009-09-30 08:44:20+02
a je tu dáky star gate a star wars man ?

conan7
2009-09-30 16:19:12+02
príspevok od:
jéééé to je aký fajnový nápad ten Canon - Nikon zápas :D to si dobre vymyslel :D

Strhak
2009-09-30 20:04:03+02
príspevok od:
a je tu dáky star gate a star wars man ?
ja nie, ja ani neviem o čo ide ;-)))

2009-09-30 21:07:01+02
ja nie, ja ani neviem o čo ide ;-)))
hviezdna brána a hviezdne vojny si robíš prdel že nevieš :) :) :)

Strhak
2009-09-30 21:17:32+02
príspevok od:
hviezdna brána a hviezdne vojny si robíš prdel že nevieš :) :) :)
ale viem, ale mňa toto nikdy dáko neoslovilo, to radšej mám Simsonovcov ;-)

zelovoc
2009-09-30 21:31:32+02
ale kebyze niekto mal rad detektivne serialy (nemam na mysli CSI) tak odporucam The Wire. 5 serii, kazda o inom. super postavy.

stargate mam rad ale bez o`neila a hamonda to nema stavu.
a o star wars si tu nikto hubu obtierat nebude bo dostane. vyhrazny email!

zelovoc
2009-09-30 21:43:44+02
btw, postrehli ste tento mobilny kompakt?
http://www.mobilmania.sk/bleskovky/samsung-amoled-12m-12-megapixlov-a-trojnasobny-opticky-zoom/sc-4-a-1122473/default.aspx

Vizionar
2009-09-30 23:34:48+02
Pjekný až do toho zamontujú zrkadlo začnem o ňom vážne uvažovať.. :D

Strana 4 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()