to slovo "benq" bolo skor pocut ked nahodou niekomu padol na zem nejaky super tele on C alebo N
už len 13 ti chýba, potom dajte 10 000. Na canonrumors bolo, že kto dá 10 000. príspevok dostane od ephotoshopu Canon 5D III alebo Nikon D800 ako darček....
už len 13 ti chýba, potom dajte 10 000. Na canonrumors bolo, že kto dá 10 000. príspevok dostane od ephotoshopu Canon 5D III alebo Nikon D800 ako darček....
Ale čo... Tak tomu hovorím motivácia. Nie som materiálne založený, ale 5DMIII by som si pokojne nechal poslať... Aj za cenu toho, že dva z mojich troch objektívov by museli z domu...
Ale čo... Tak tomu hovorím motivácia. Nie som materiálne založený, ale 5DMIII by som si pokojne nechal poslať... Aj za cenu toho, že dva z mojich troch objektívov by museli z domu...
ale však už kto by chcel tvoje tmavé rúry, čo máš uvedené v profile?
aj 10000 padne ako nic napodobime milionovy status ako mala jedna dievcina na fb ale klobuk dole by som dal pred clovekom co by si toto cele vlakno znovu precital
offtopic 2 :o)
Na canonrumors bolo, že kto dá 10 000. príspevok dostane od ephotoshopu Canon 5D III alebo Nikon D800 ako darček....
Na canonrumors bolo, že kto dá 10 000. príspevok dostane od ephotoshopu Canon 5D III alebo Nikon D800 ako darček....
Aj za cenu toho, že dva z mojich troch objektívov by museli z domu...
Aj za cenu toho, že dva z mojich troch objektívov by museli z domu...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa