mne to tiez minule robilo sarapatu...vidim, ze si dostal pevnu 50-tku na Jeziska :o)
hej, urobil som si radost. Jake mi ju dal ohmatat a ukazal nejake fotecky nou a bol som ohromeny ;)
Teraz ma uz ´len´ caka ta 70 200 II :D
Tebe co priniesol k foto vybave?
....cítim v kostiach, že niekto bude z tohto veľmi popletený :D
nevadí, ale poriadok musí byť, predsa načo zaspamovať vlákno zbytočnými príspevkami , potom nikomu sa nechce prehrýzť cez 43 strán aby našiel to čo hľadá ;)
nevadí, ale poriadok musí byť, predsa načo zaspamovať vlákno zbytočnými príspevkami , potom nikomu sa nechce prehrýzť cez 43 strán aby našiel to čo hľadá ;)
...aj ty moralizuješ?...začínaš to tu brať smrtelne vážne.....žiadna sranda povolená čo? ;))))))
..a nezabudni sa vo fóre verejne rozlúčiť a ospravedlniť...;)
a keby som ešte aj fotiť vedel, mohol by som povedať, že ustúpim od webových aktivít a budem sa starať o vlastné projekty :D :D (dúfam, že miro chápe srandu ;))
a keby som ešte aj fotiť vedel, mohol by som povedať, že ustúpim od webových aktivít a budem sa starať o vlastné projekty :D :D (dúfam, že miro chápe srandu ;))
...:D:D:D...nooo....snáď aj hej.....a vieš, že mi jeho komenty niekedy aj celkom chýbajú?....má svoje ťahy ako každý ale cítiť tu po ňom prázdne miesto podľa mňa....
...:D:D:D...nooo....snáď aj hej.....a vieš, že mi jeho komenty niekedy aj celkom chýbajú?....má svoje ťahy ako každý ale cítiť tu po ňom prázdne miesto podľa mňa....
no hej takých tu bolo viacej...ale teraz je klud a pre redakciu to je dôležité, aspon ich nebombardujú zbytočnými sťažnosťami...
tak slúbili že ked to velmi budeme preháňať tak najprv budeme párkrát upozornení a potom ide delete, teda ja som ešte nedostal ani žltú kartu :)
....inak odbehnem od témy, pochválim sa.....pred chvíľou som si prečítal svoje vlákno o bališovi, skvele som sa pobavil :)....teraz tak premýšľam čo by to tu bolo za akademickú pôdu nebyť niektorích ľudí :)
....inak odbehnem od témy, pochválim sa.....pred chvíľou som si prečítal svoje vlákno o bališovi, skvele som sa pobavil :)....teraz tak premýšľam čo by to tu bolo za akademickú pôdu nebyť niektorích ľudí :)
no tak pomaly sa priprav na akademickú pôdu, lebo niektorí sú už off a niektorí už prispievajú strašne málo :)
offtopic 2 :o)
Teraz ma uz ´len´ caka ta 70 200 II :D
Tebe co priniesol k foto vybave?
prosím nepíš tu od veci a nevytváraj offtopic ;) podobne aj tebe ;)
prosím nepíš tu od veci a nevytváraj offtopic ;) podobne aj tebe ;)
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=3557
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=3557
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie